Ayrıldığımız halde sürekli peşimde

Bir yıllık ilişkimi bitirdim. Ancak ondan hâlâ hoşlandığıma karar verdim. O ise yeni bir sevgili bulmuş buna rağmen sürekli bana yaklaşmaya çalışıyor.

Haberin Devamı

Sevgili Güzin Ablacığım, ben 22 yaşında güzel bir kızım. Benim bir sene önceden beri tanıdığım bir erkek arkadaşım vardı. İşyerinde tanıştık ve aşık olduk. Bir sene boyunca çıktık ama yaz tatiline girerken, ben ayrılmak istedim. Çünkü cinselliğe çok meraklıydı, sürekli oramı buramı ellemeye çalışıyordu. Ben de çok rahatsız oluyordum.
Yaz tatilinden sonra ikimiz de işe döndüğümüzde onu hâlâ sevdiğimi fark ettim ama ona açılmadım. Sonradan onun yeni bir sevgilisi olduğunu anladım. Emin olmak için Facebook’a baktım, doğruymuş.
Evet, bir sevgilisi vardı. Ama çok mantıksız geliyordu çünkü sürekli bana yaklaşmaya çalışıyor, peşimde koşturuyordu. Kalbim onun için yanıp tutuşsa da aşk acımı içime gömüp yeni biriyle çıkmaya başladım.
İşyerinde sanki ikimiz de özel hayatımızı unutup birbirimize görünmez bir halatla bağlanıyorduk. Ben o yeni tanıdığım gençten ayrıldım, ama o hâlâ o kızla çıkıyor...
Ayrıca onun başkalarına da ilgi gösterip çevrelerinde dolandığını görüyorum. Ama ben olduğumda en çok bana bakıyor. Başkalarına beni kıskandırmak için ilgi gösteriyor olabilir mi? Acaba hâlâ ilişkimiz için bir umut var mı? Yoksa sadece çocuk gibi eğleniyor muyuz?
Rumuz: Aonim B.

Haberin Devamı

Kızım, ne yazık ki bütün bu anlattıklarından bu genç adam hakkında olumlu bir kanaat edinemedim. Tam tersine bana o pis çapkın, her önüne gelene sarkan, ona buna göz kaş edip, kimi elde etsem diye ortalıkta dolanan biriymiş gibi göründü.
Belki de haksızlık ediyorumdur, çünkü bütün bunlara senin anlattıklarından yola çıkarak karar verdim. Ama beni bağışla, seni de biraz saf buldum.
İşyerinde o köşe bucak kadın-kız peşinde dolanırken, sen hâlâ beni kıskandırmak için mi yapıyor, diyorsun. Ondan hoşlanmazken, birden onun için yanıp tutuştuğuna nasıl karar verdin? Maalesef bu tür çapkın erkekler her zaman çok yakışıklı da olmasalar, kadınları etkilemeyi iyi bilirler, güzel konuşmayı, iltifatlar yağdırmayı, baygın baygın bakmayı bu alanda çok güzel kullanırlar.
Bence sen bu oyunlara gelmemelisin. Seninle aynı şirkette çalışan kadınlara ilgi gösteren, sen sırtını döner dönmez bir sevgili bulan, bu sevgiliye rağmen hem sana, hem başkalarına yaklaşmaya çalışan bu insanın dürüstlüğü konusunda tereddütteyim ben.

Yazarın Tüm Yazıları