Ay küçülüyor

Bugünden itibaren bir haftalık dönem, yeni bir girişimde bulunmak için pek uygun zaman değil. Çünkü Ay, son dördün konumuna giriyor.

‘Eski Ay’ olarak bilinen Ay’ın küçüldüğü bu dönem yeni bir başlangıç için pek uygun değil. Sadece yatırıma yönelik çalışmaları başlatmak olarak değerlendirmeyin. Evlilik veya ortaklık gibi alınacak her türlü kararlar konusunda da bu dönemde tedbirli davranmakta fayda var.

Ay hareketlerine dikkat edin

Yeni Ay, İlk dördün, Dolunay ve Son dördün olarak bilinen Ay’ın görünür hareketleri nasıl bir süreç içine girildiğini işaret eden en eski bilgilerdir. Doğayla bütünlük içinde yaşayan insan, Ay’ın hareketlerine bakarak ne yapması ve nasıl davranması gerektiğine karar veriyor.

Üstelik zaman içinde bu bilgiler unutulmadığı gibi aynı zamanda çağımız insanı için araştırma konusu oluyor.

Bu araştırmalar pek fazla gündeme gelmese bile doğayı inceleyerek tekrarlayan doğal olaylar arasında bağlantı kurmaya çalışan bilim insanları için en değerli işaretlerden biri Ay’ın devinimleri. Çünkü görünür biçimde Ay’ın 28 günlük periyodları sırasında her biri yedi gün süren dört ayrı dönemi izlenebilir işaretler olarak karşımızda duruyor.

Siz de hiçbir araca ihtiyaç duymadan Ay’ın hareketlerini izleyerek pratik hayatınızı kolaylaştıracak bilgilere ulaşabilirsiniz.

Girişimleriniz ve davranışlarınızı Ay’ın hareketlerine uyumlu olarak belirlediğiniz zaman daha kolay yaşayabilirsiniz.

Yeni Ay döneminde, başlamak istediğiniz işler için uygun bir zaman olduğunu kendiniz için belirleyebilirsiniz.

Ay’ın büyüme devresine denk gelen bu dönem yapılan çalışmaların verimli olduğu eskiler tarafından biliniyor fakat çağımız araştırmacıları da bu konuda ilginç sonuçlara ulaşmışlar.

Yeni Ay ile Dolunay dönemi arasındaki süreç verimli çalışmalar için çok uygun olmakla birlikte Dolunay dönemi girişimler, kararlar, anlaşmalar ve yapılacak işler için uygun değil.

Çünkü duyguların en yoğun olduğu bir sırada hata payının büyük olduğu biliniyor. Çünkü davranışlarımızı duygular yönetiyor.

Dolunay’dan sonraki Son Dördün konumuna gelinceye kadar yapılan işler yine verimli fakat vasat ölçüde oluyor.

Son Dördün döneminde bulunulan girişimler ise vasatın altına iniyor.

Astrolojik ilişkiler

Yükselen burcunuz Yengeç. Ay ise İkizler burcundayken doğmuşsunuz. Sezgileriniz çok kuvvetli ve algılama yeteneğiniz yüksek. Ay’ın konumu sizi meraklı yapıyor fakat Yükselen burcunuz Yengeç olduğu için kendinizi çok fazla göstermekten hoşlanmıyorsunuz. Çünkü kendinizi ortaya koymanın pek güvenli olmadığı duygusuna sahipsiniz. İki yıldır devam eden değişim süreci sizi bir hayli zorlamış fakat bu duruma fazla direnç göstermediğiniz için büyük bir aşama yapacaksınız. Özellikle 2005 yılı burada söz edilmesini istemediğiniz beklentilerinizle karşılaşacağınız bir yıl olacak. Sorduğunuz kişiyle 2005’in ikinci yarısı evlenebilirsiniz.

RUMUZ: MERAKLI
Yazarın Tüm Yazıları