Avşar bu hapla genç kalıyor

Avrupa ve Amerika’da yayımlanan çeşitli dergi ve gazete röportajlarında genç görünümlerini korumak için cilt bakımında Imedeen Cilt Besleme Tabletleri’ni kullandıklarını açıklayan dünya starlarından sonra, ‘Türkiye’nin en güzel kadını’ olarak anılan Hülya Avşar da genç görünümü için cilt bakımında bu tabletlerden kullandığını açıkladı.

Avşar, kuru bir cilde sahip olduğunu, Imedeen kullanmaya başladıktan sonra cildindeki kurumanın yok olduğunu, daha dinç ve pürüzsüz bir görünüme sahip olduğunu belirtiyor. Hülya Avşar gibi bu ilacı kullananlar arasında Gül Dürüst, Gülay Kamaz, Melis Ersoy da varmış.

Muhabbet için gidiyormuş

Cem Yılmaz’ın sık sık Şebnem Ferah’ın Göksu Evleri’ndeki villasına girerken görüldüğü ve sitenin güvenlik görevlilerine de sus payı olarak sigara verdiğini, iki gün önce Kelebek’in birinci sayfasında yazmıştık. İşte bu haberden sonra sevgilisi Lal Dedeoğlu, ünlü şovmene hesap sormuş, ‘Niye bu ziyaretlerden benim haberim yok’ diye. Cem Yılmaz da, ‘Anadolu Yakası’na geçtiğim zaman Şebnem’e uğrarım, benim çok eski arkadaşım. Sohbet ederiz, güleriz’ diye cevap vermiş. Evlenmeyi düşündüğü Lal Dedeoğlu’na ‘Sadece sana söylemeyi unuttum’ demesi Lal’i daha da sinirlendirmiş. Sevgililer şimdilik küs.

AÇEV’e özel

Dünyaca ünlü tasarımcılarımız Arzu Kaprol, Atıl Kutoğlu, Dice-Kayek, Rifat Özbek ve Yazbukey, AÇEV’in ‘7 Çok Geç’ kampanyası için birbirinden özel tişörtler hazırladılar. Erken çocukluk ve yetişkin eğitimi konusunda çalışmalar yapan Anne Çocuk Eğitim Vakfı’na (AÇEV) kaynak yaratmak amacıyla başlatılan proje için tasarlanan tişörtler, geçtiğimiz haftadan itibaren Beymen, Çarşı, DKNY, Marks&Spencer ve Mudo mağazalarında satışa sunuldu.

Yoğun ilgi

Hillside City Club-Etiler, müziği ve tarzı sayesinde modern aerobik çalışmalarında farklı bir konsept yaratan New Age Step ile özgün bir akım başlattı. Dünyadaki son spor akımlarını Türkiye’de eş zamanlı olarak uygulayan Reebok University temsilcisi Hillside City Club, sporla eğlenceyi birleştirmek amacıyla oluşturduğu ve dans adımlarıyla farklı egzersiz çeşitlerini birleştirdiği Dance Box Grubu, derslerine eklediği yeni dersi New Age Step ile büyük ilgi görüyor. Yoga, Tai-Chi ve vals gibi dans adımlarının bir arada uygulandığı kardiyovasküler çalışmalardan oluşan New Age Step, hem bedeninizi hem de ruhunuzu canlandırıyor.

Konsolosla arası iyi

Merhum Ayhan Işık’ın eşi Gülsen Işık geçtiğimiz gece Emirgan’daki Atlı Köşk’teki davete katıldı. Müze haline getirilen köşkte Sabancı’nın ölümünden önce yoğun destek verdiği, ‘Paris-St.Petersburg, Alexandre Vassiliev Koleksiyonundan Avrupa Modasının 3 Yüzyılı’ sergisinin açılışı vardı. Gülsen Işık geceye ABD Büyükelçisi David-Vivett Arnett çiftiyle katıldı. Anadolu Bank’ın sahibi sevgilisi yanında yoktu.

Eski gelin

İmage Halkla İlişkiler Şirketi’nin sahibi Betül Mardin, oğlu Ömer Dormen’den boşanan eski gelini Gülden Dormen ile katılıyor davetlere. Eski kaynana-gelinin arasından su sızmıyor. Ömer Dormen işleri nedeniyle beş yıllığına Dubai’ye taşındı. Betül Mardin oğlunu eskisi gibi pek sık göremeyecek artık.

Esma Sultan’da müzayede

Artium Sanatevi 16 Mayıs saat 15.00’de Ortaköy Esma Sultan Yalısı’nda Sanat Eserleri Müzayedesi’ni gerçekleştirecek. Geleneksel ve Çağdaş Türk Resim, Seramik ve Heykel Sanatı eserlerinin açıkartırmaya sunulacağı müzayedenin Sabri Berkel imzalı ‘Süleymaniye’ adlı mukavva üzerine yağlıboya tablosu ile, Füreya Koral’ın yaptığı ‘Yürüyen İnsanlar’ seramik heykel eserleri arasında yeralıyor.

Hediyesi kürk

Gül Ergi, nikahsız birlikteliklerinde 8’inci yılı doldurduğu Yücel Mergen’le başbaşa kutladı yıldönümlerini. Levent’teki People restorandaki kutlama Mergen’in Ergi’ye ne alacağı merak konusuydu. Çünkü iki ay önce doğum günündeki hediye 7 karatlık yüzüktü. 8’inci yıl kutlamasında ise Gül Ergi’nin modelini sipariş verdiği kürkü hediye etmiş Yücel Mergen. Gül Ergi Avrupa moda dergisinde gördüğü, önümüzdeki kış aylarının kürk modelini bir ay önce Nişantaşı’ndaki ünlü bir modaevine sipariş vererek diktirmiş. Sevgilisine de onu mağazadan almak kalmış.

Anasının kuzusu oldu

Hemen her hafta başka bir güzelle adı çıkan, gece kulüplerinde sabahlara kadar eğlenen Selhan Aloğlu’nun geçtiğimiz yaz aylarının bitmesiyle birlikte adı anılmaz olmuştu. Her gün gazetelerde boy boy çapkınlık haberleri çıkan Selhan Aloğlu’na anne-babasından ‘biraz evinin yolunu bil’ diye ikaz gelmiş. Geçtiğimiz gece Emirgan’daki Sabancı Müzesi’ndeki davette rastladım Selhan’a. Anne babasıyla gelmişti.

Plusmed zayıflatıyor

Etiler’deki Plusmed zayıflama merkezinde Darphin ürünleri, cilt bakımında kullanılmakta. Cilt tipiniz belirlendikten sonra seçilen ürünlerle yaklaşık bir saat kadar bakım uygulanıyor. Cilt tipinize özel seçilen aromatik yağlarla yüze yapılan lenf drenaj masajı ile toksinlerin vücuttan lenf yoluyla atılması sağlanıyor. Standart cilt bakımının yanı sıra anti-aging amaçlı Haute Couture bakımı, sigara içenlere özel oksijen bakımı, lekeli ve akneli ciltler için Clear White bakımı da uygulanan diğer cilt bakım uygulamaları arasında.
Yazarın Tüm Yazıları