Atölyede telaş var

2007 yaz koleksiyonunu 5 Nisan’da Les Ottomans’da düzenleyeceği defileyle tanıtacak olan Dilek Hanif’in atölyesinde şu sıralar telaşlı bir koşuşturmaca var.

Defile için 20 kişilik ekibiyle durup dinlenmeden çalışan Hanif, modaseverlerin karşısına 60 parçalık bir koleksiyonla çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıllarda, defilesinden önce Çağla Şikel, Ece Sükan, Tuğçe Kazaz gibi ünlü mankenlerle moda çekimleri yapan ünlü modacı, bu sezon ise koleksiyonunu Cansu Dere’nin objektif karşısına geçeceği fotoğraflarla tanıtacak. Son bir not; Dilek Hanif defilesi bu sezonda da en prestijli moda organizasyonlarında imzası olan Ilgın Bayazıt ve Kerem Fildişi tarafından projelendiriliyor. /images/100/0x0/55ea6e28f018fbb8f87f6a22

Gözünden ameliyat oldu

Haydarabat Nizamı Bereket Jah’dan yıllar önce boşanan ve boşanma tazminatı olarak 4,5 milyon dolar aldığı için o dönemin en çok konuşulan ismi olan Manolya Onur, sıkıntılı günler geçiriyor. 8 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Turgay Uzun’dan geçtiğimiz yıl ayrılan Onur, iki gün önce de ameliyat masasına yattı. Bir süredir gözündeki ağrılardan şikayetçi olan Manolya Hanım’ın sağ gözündeki damar tıkanıklığı, geçirdiği operasyonla açıldı.

50’nci yaş kutlaması

Nevgül Andaç, 50’nci yaşını geçtiğimiz akşam Etiler’deki işletmeciliğini yaptığı gece kulübünde kutladı. Nevgül Hanım’ı bu özel gününde arkadaşları da yalnız bırakmadı. Andaç, yarım asrı geride bıraktığını, dostlarıyla bir arada olmanın mutluluğunu ise hiçbir şeye değişmeyeceğini söyledi.

Caz tutkunlarına

Kaliteli müzik, kaliteli ortam ve kaliteli hizmet anlayışı ile Ortaköy’de kapılarını açan Q Jazz by Les Ottomans, müzikseverlere unutulmaz akşamlar yaşatmaya devam ediyor. Grammy ödüllü caz sanatçısı Hazel Payne mart ayı boyunca, pazartesi günleri hariç her gün saat 23:00-03:00 saatleri arası burada program yapıyor.

Prensini bulamıyor

Deniz-Oktay Malkoç çiftinin kızı Merve, henüz beyaz atlı prensini bulmuş değil. Çocukluk arkadaşı Selin Esinli evlenip bir de çocuk sahibi olmasına rağmen, Merve evlilik yolunda somut bir adım atamadı. Geçtiğimiz gece Swissotel’de düzenlenen davete de erkek arkadaş yerine anne ve babasıyla gelmişti.

Çakırkeyif olmanın kısa yolu

Olmeca Tekila’nın İstanbul Doors Group’la birlikte geçtiğimiz hafta düzenlediği, DJ Johnny Kelvin’in DJ La Ona’ya eşlik ettiği parti renkli görüntülere sahne oldu. Olmeca Tekila’nın klasik lezzetini, Olmeca-Satsuma’yı ve Olmeca-Portakal-Tarçın’ı yudumlama fırsatı bulan Güliz Onursal’ın da keyfi yerindeydi. Banu Birkan’ın organize ettiği partide geç saatlere kadar eğlenen Onursal, "Bir an önce çakırkeyif olmak isteyenler için bu karışımlar harika" dedi.

Alex’li geceler

Pop müziğin başarılı isimlerinden Alex, hem kendi albümünden hem de popüler parçalardan oluşan geniş repertuvarıyla cuma akşamları STNBL’da sahne alıyor. Mekan, canlı müzikle coşmak isteyenlerin son zamanlardaki gözdesi durumunda...

Hukuk ödülü sahibini buldu

Çağa Hukuk Vakfı tarafından Türkiye’de hukuk alanındaki çalışmaları özendirmek ve değerlendirmek amacı ile beş yıl önce başlatılan ve geleneksel olarak her yıl verilen "Çağa Hukuk Ödülü", bu yıl da sahibini buldu. Ödül, "İnternet Üzerinden Yapılan Hukuki İşlemlerde Tüketicinin Korunması" adlı çalışması ile Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nden Yardımcı Doç. Dr. İlknur Serdar’a verildi.

Yeni bir yazar

Park Şamdan’ın sahibi Ersoy Çetin de köşe yazarlığına merak sardı. Çetin, bundan böyle sosyete-magazin gazeteciliğinin deneyimli ismi Ünal Demirkaya’nın yönetiminde, Alinur Velidedeoğlu’nun sanat danışmanlığında piyasaya çıkan "Black White" adlı dergide yazacak. Ersoy Bey, aylık periyotta ve abonelere özel bu derginin ilk sayısındaki yazısında ilk aşk yıllarına uzandı ve ilk aşkının yasını tuttuğu günleri nostaljik bir çerçevede anlattı. Dergide ayrıca Kürşat Başar’ın ünlü caz sanatçısı Kerem Görsev ile yaptığı röportaja da yer verildi.

Fox’un yeni yüzü

Televizyonculuk eğitimini Amerika’da tamamlayan Aslıgül Atasagun, Kanal D’de başladığı kariyerine Fox’ta devam etme kararı aldı. Atasagun, Fox’un Swissotel’deki tanıtım gecesinde de görev başındaydı; Oktay Kaynarca ile birlikte gecenin sunuculuğunu yaptı.

Başbakan da törene katılacak

Akfen ve Accor büyük bir işbirliğine imza attı, Ibis ve Novotel’i Türkiye’ye taşıdı. Zeytinburnu’ndaki bu dev yatırımın açılış töreni, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla 11 Mart günü yapılacak.
Yazarın Tüm Yazıları