Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Akrep ve yükselen Akrep 2023

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Akrep ve yükselen Akrep 2023
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2022 18:52

Yıl genelinde hem mesleki hem de özel ilişkilerinizi yönetmek önem kazanacak.

Haberin Devamı

Mart’ta Satürn’ün Balık burcuna geçmesiyle hayatınızın odağına aşk yerleşiyor. Gerçekçi aşkların peşinden koşun, kendinizi kandırmayın. Evli olanlar çocuklarıyla ilgili önemli sorumluluklar alabilir veya çocuk sahibi olmak için çaba sarf edebilir.

Plüton’un bu sene 4’üncü evinize geçmesi de hayatınıza çok büyük değişimler getirecek!

Bunu eski hayatınızı geride bırakıp yeni bir hayata başlamak gibi düşünebilirsiniz. Hatta belki yurtdışında yaşamaya başlayabilirsiniz. Mayısta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni Jüpiter’in Boğa burcuna geçmesiyle ortaklıklar, sözleşmeler, evlilik ve ikili ilişkiler alanında karşınıza güzel fırsatlar çıkacak.

Yalnızsanız, kendinizi uzun soluklu bir ilişkiye hazırlayın. Yılın sonuna doğru yatırımlarla ilgili daha dikkatli olmalı, hayal satan kişilerin peşinden koşmamalısınız. Bakalım, 2023’ün diğer ayrıntılarında sizleri daha neler bekliyor…

Haberin Devamı

OCAK

7 Ocak’ta Yengeç burcunda geri hareketteki Merkür’ün etki edeceği bir dolunay meydana gelecek.

Hayatı derin şekilde sorguladığınız şu günler cevaplar bulmakta zorlanabilirsiniz. Eğitim, sınavlar, yurtdışı, resmi işler, yazışmalar, reklam ve halkla ilişkiler çalışmalarında arzu ettiğiniz verimi alamayabilirsiniz veya bu alanlarda birtakım gecikmeler meydana gelebilir.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Akrep ve yükselen Akrep 2023

Bu dönem yakın çevreniz, komşularınız, kuzen ve kardeşlerinizle ortak bir fikirde buluşmak pek kolay olmayabilir. Bu dolunaya Neptün’ün kuracağı güzel etkileşimle aşk hayatınızda romantik isteklerinize daha kolay yanıt bulabilirsiniz. Gökyüzü romantik görüşmeler için olduğu kadar yaratıcı çalışmalar yapmak için de destekleyici konumda.

Bu dönem yakın çevrenizle ortak bir fikirde buluşmak pek kolay olmayabilir.

21 Ocak’ta 1 derece Kova burcunda bir yeniay meydana gelecek. Odağınız aile, ev ve gayrimenkul konuları olabilir. Eve ait sorumluluklarınız artarken, evinizi güzelleştirmek için adımlar atabilirsiniz. Kendinizi ev-aile konularında tatlı bir koşturma içinde bulabilirsiniz. Taşınmak, yer değiştirmek, ev almak-satmak gibi planlarınızı bu yeniay sürecine denk getirebilirsiniz.

Haberin Devamı

ŞUBAT

5 Şubat’ta Aslan burcundaki dolunaya Uranüs’ün sert bir etkileşimi olacak. Bu dolunayla kariyeriniz için attığınız her adımla fark edileceksiniz.

Son 2 haftadır işle ilgili yoğunlaştığınız konuları tamamlama ve bitirme süreci olabilir bu... İş başvuruları yapabilir, iş kurmak için de kolları sıvayabilirsiniz.

Ancak Uranüs’ün sert etkileşimi, mesleki konularda beklenmedik gelişmelere işaret ediyor. Kullandığınız elektronik aletlerde sorunlar çıkabilir veya bu dönem ortaklıklar, anlaşmalar, işbirlikleri ve ilişkilerle ilgili isyankâr tavırlar takınabilir, tahammülünüzü zorlayan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Hem mesleki hem de özel ilişkilerinizi yönetmek önem kazanacak.

Haberin Devamı

Bu yeniay sürecinde daha fazla eğlenmek, hayattan keyif almak isteyebilirsiniz.

 20 Şubat’ta Balık burcundaki yeniayda gündem maddeleriniz aşk, çocuklar, riskli yatırımlar ve hobiler... Bazılarınız yeni aşklara yelken açarken, bazılarınız hamileliğe odaklanabilir, bazılarınız yeni hobilere başlayabilir, bazılarınız da yatırım peşinde koşabilir.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Akrep ve yükselen Akrep 2023

Özel hayatınızdaysa romantik zamanlar geçirebilirsiniz. Yaratıcı etkilerin yoğun olduğu bu yeniay sürecinde daha fazla eğlenmek, hayattan keyif almak isteyebilirsiniz.

MART

7 Mart’ta 16 derece Başak burcundaki dolunaya Uranüs’ün desteği, Mars’ın da sert etkileşimi olacak. Sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar, toplumsal konular ve dernekler odak noktanız.

Haberin Devamı

Dostlarınızla daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz, davet ve organizasyonlar gündeme gelebilir. Uranüs’ün desteğiyle bazılarınız arkadaşlarıyla birlikte projeler üretebilir ve bu işler teknoloji odaklı olabilir. Yeni ilişkiler de geliştirebilirsiniz ama aklınızda olsun, Mars’ın sert etkileşimi borçlar, krediler, ödemeler ve sağlıkla ilgili stresli durumlara işaret ediyor. Banka hesaplarında sorunlar çıkabilir. Para için kimseyle kavga etmeyin, borç vermeyin.

7 Mart’ta ‘karmanın lordu’, öğretici, büyütücü, ‘sıkıştırıcı’ gezegen Satürn de Balık burcuna geçecek ve 25 Mayıs 2025’e kadar burada kalacak. Bu dönem aşka dair birçok şey öğreneceksiniz. Mesela bir aşkın sorumluluğunu almayı, aşkla büyümeyi... Burada dikkat etmeniz gereken noktaysa gerçekçi aşkların peşinden koşmak ve kendinizi kandırmamak. Belki de bazılarınızın şu ana kadar aşktan, flörtten yana hep yüzü güldü ama işte şimdi çorak topraklara dönebilirsiniz!

Haberin Devamı

Satürn’ün bu transitinde sizden yaşça büyük kişilerle flört etmeye başlamanız mümkün. Evli olanlarsa ya çocuklarıyla ilgili önemli sorumluluklar alacak ya da çocuk sahibi olmak için çaba sarf edecek. Çocuk sahibi olup onlarla sabrı ve ayakta kalmayı öğrenebilirsiniz... Bu süreçte ayrıca özellikle babanızın finansal durumunda ciddi krizler oluşabilir. Riskli yatırımlardan kaçının.

Satürn-Balık, kişiyi gerçeklerle hayalleri ayırt etme konusunda bir sınavdan da geçirir. Yaşam size eskisi kadar keyif vermeyebilir, hobilerinizden ve arkadaşlıklarınızdan soğuyabilirsiniz. Ancak çok sevdiğiniz bir hobiniz varsa, bu konuda profesyonelleşebilir hatta bunu bir mesleğe dönüştürebilirsiniz.

Özellikle babanızın finansal durumunda ciddi krizler oluşabilir.

 21 Mart’ta da 0 derece Koç burcunda Merküryen bir yeniay var. Çalışma arkadaşlarınızla nasıl iletişim kurduğunuz, iş ortamında kendinizi nasıl ifade ettiğiniz çok önemli! İş arkadaşlarınızın veya müşterilerinizin kalbini kırmayın. Sağlık açısındansa baş bölgenize, yüzünüze, dişlerinize, sinir sisteminize ve midenize aman dikkat! İyileşmenizi sağlayacak tavsiyeler alabilir, doktorlarla tanışabilirsiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Akrep ve yükselen Akrep 2023

Bu dönem hem meslek hem de sağlık konusunda birçok yeni bilgiye ulaşabilirsiniz. İşinizle ilgili seyahatler, imza gerektiren konular ve dijital işler gündeme gelebilir. Sizi, günlük yaşamınızda ve iş hayatınızda hızlı hareket edip hızlı kararlar almanız gereken bir yeniay bekliyor.

Günlük yaşamınızda ve iş hayatınızda hızlı hareket edip hızlı kararlar almanız gereken bir süreç olacak.

23 Mart’ta Plüton Kova burcunda geçecek ve 9 Mart 2043’e kadar burada seyahat edecek. Evet, tarihi yanlış duymadınız. Plüton; astrolojik anlamda en yavaş hareket eden gezegendir ve bir burçta ortalama 18-23 sene kadar kalır. Plüton bu kadar yavaş hareket ettiğinden, etkileri de zaman içinde ortaya çıkar. Genel olarak yok eden, yeni bir sistem kuran, güç kazandıran bir gezegendir.

Plüton’un 4’üncü evinize geçmesi hayatınızda o kadar büyük değişimler getirecek ki! Bunu yaşadığınız yer ve mesleğinizle ilgili hayatınızı geride bırakıp yeni bir hayata başlamak gibi düşünebilirsiniz. Hatta belki yurtdışında bile yaşamaya başlayabilirsiniz. Eviniz kentsel dönüşüme girebilir, belki de hayatınızın temelleri adeta kentsel dönüşüme girebilir. Bu süreç aile içinde üzücü durumları da beraberinde getirebilir. Kendi evinizi inşa etmek için harekete geçebilir veya kendinize yepyeni bir kariyer yaratabilirsiniz.

NİSAN

6 Nisan’da 16 derece Terazi burcunda gerçekleşecek Jüpiter etkili dolunayda kabuğunuza çekilmek ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz.

Uyku düzeninize ve dinlenmeye özen gösterin. İşin içinde Jüpiter olduğundan çok fazla çalışmak, koşturmak durumunda kalabilirsiniz ama kendinizi ihmal de etmeyin. En iyi senaryoda size ruhsal açıdan iyi gelebilecek bilgilere ulaşabilir veya terapiye başlayabilirsiniz.

Karşınıza çıkaracak fırsatlar arasında kalabilirsiniz. Bu yüzden olabildiğince net olun!

 20 Nisan’da 29 derece Koç burcunda Jüpiteryen bir Güneş tutulması meydana gelecek. İş ortamı, günlük işler, ev hayvanları, sağlık konusu odağınızda... Sağlığınız doğal bir koruma kalkanı altında olacak. Fiziksel veya ruhsal; her şekilde şifalanacaksınız! İş temponunuz artıyor, sürpriz iş fırsatları ve projelere hazır olun! Özellikle yurtdışı bağlantılı işlerle ilgilenmeniz gerekebilir.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Akrep ve yükselen Akrep 2023

Kendi işinizi yapıyorsanız işinizi büyütebilirsiniz. Size fayda sağlayacak ve çok memnun kalacağınız çalışanlar işe alabilirsiniz. Yalnız tutulma 29’uncu derecede olduğundan dikkat etmeniz gereken önemli bir nokta var: 29 arada kalma, sıkışma ve sınırda kalma derecesidir. Bu yüzden bu dönem iş konularında kararsızlık yaşayabilir, karşınıza çıkaracak fırsatlar arasında kalabilirsiniz. Bu yüzden olabildiğinde net olun!

MAYIS

5 Mayıs’ta 14 derece Akrep burcundaki Ay tutulmasına geri hareketteki Merkür’ün sert bir etkileşimi, Yengeç burcundaki Mars’ın da güzel bir desteği olacak.

Sağlığınıza ve bedeninize ilişkin konular ön planda. Fiziksel değişime gitmek isteyebilirsiniz. Öte yandan hayatınıza dair birtakım önemli krizleri yönetmeniz gerekebilir. Ay tutulması olduğundan duygusal veya ailevi meseleler gündeminizde. Özellikle geri hareketteki Merkür’ün etkileşimi ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, işbirlikleri ve evlilikle ilgili konularda yanlış anlaşılmalara işaret ediyor. Bu dönem bir şeyler imzalamak için de uygun değil. Merkür gerilemesinin bitmesini beklemekte fayda var. Mars’ın güzel desteği yurtdışı, yabancılar, hukuk, medya işleri ve eğitime ilişkin meselelerde işlerinize hız getirecektir; bu alanlarda önemli girişimlerde bulunabilirsiniz.

Bu dönem anlaşmalı olarak boşanmak daha kolay olacaktır.

 16 Mayıs’ta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni Jüpiter Boğa burcuna geçecek ve 26 Mayıs 2024’e kadar burada seyahat edecek. 7’nci evinize giren Jüpiter, ortaklıklar, sözleşmeler, evlilik ve ikili ilişkiler alanında sizlere acayip güzel fırsatlar getirecek. Karşı ortaklıklar, anlaşmalar ve sözleşmeler imzalayabilirsiniz. Yalnızsanız, kendinizi uzun soluklu bir ilişki için hazırlayın. Evlilik hazırlığına başlayabilir, partnerinizden ve eşinizden çok güzel destekler görebilirsiniz. Bu süreç eğer sizin boşanma döneminize denk geliyorsa anlaşmalı olarak boşanmak daha kolay olacaktır.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Akrep ve yükselen Akrep 2023

Partneriniz, ortağınız veya eşinizle sık sık seyahate çıkabilirsiniz, hatta bu seyahatler yurtdışına olabilir. Bu dönem eşinizle ortaklaşa işlere girişebilir ve para kazanabilirsiniz de... İlişkilerinizde her zamankinden daha fazla sahiplenici davranabilirsiniz. Ayrıca bu dönem size karşı olan, düşmanlık besleyen kişilerden zarar görmezsiniz.

Birlikte çalıştığınız kişilerle rekabet duygusu yüzünden kendinizi yıpranmış hissedebilirsiniz.

 19 Mayıs’ta 28 derece Boğa burcundaki yeniayla yeni ortaklıklar, sözleşmeler ve imza gerektiren meseleler gündeme gelebilir. Karşınızdaki kişilerden rahatlıkla destek görebileceksiniz. Önemli işbirlikleri içinde olabilirsiniz. Varsa eşiniz veya ortağınızla yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Bu yeniay uzun süreli bir ilişkinin kapısını aralayabilir.

21 Mayıs haftasında Mars’la Plüton arasında gergin bir görünüm olacak. Tatil planınız dilediğiniz gibi gitmeyebilir, birlikte çalıştığınız kişilerle rekabet duygusu yüzünden kendinizi yıpranmış hissedebilirsiniz veya geçmişe ait birtakım konular yeniden pişirilerek önünüze sunulabilir. Beklenmedik bir fatura veya toplu bir ödeme yüzünden sorun yaşayabilirsiniz de… Bu hafta fikir tartışmaları çıkabilir, fikirlerinizi savaşçı bir şekilde dile getirebilir ama konuştuğunuz kişilere kabul ettirmekte zorlanabilirsiniz. Tanıtım, medya, halkla ilişkiler, pazarlama, ithalat ve ihracatla ilgili gerginlikler oluşabilir.

HAZİRAN

14 Haziran’da 13 derece Yay burcundaki dolunayda gündeminizde kazancınız var.

Daha fazla para kazanmanın yollarını ararken, bazı ciddi kararlar almanız gerekebilir. Bu dönem paranızı daha çok seyahat veya eğitime harcayabilirsiniz. Alım-satım gibi işleriniz sonuca ulaşabilirsiniz. Para kazanabileceğiniz önemli işbirlikleri gündeme gelebilir.

Bu dönem paranızı daha çok seyahat veya eğitime harcayabilirsiniz.

 18 Haziran’da 26 derece İkizler burcundaki yeniaya Balık burcundaki Neptün’ün sert bir etkileşimi olacak. Krediler, banka işlemleri, kredi kart kullanımları, paylaşımlı gelirler, burslar ve beklediğiniz ödemeler ana gündem maddeleri…

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Akrep ve yükselen Akrep 2023

Bu konularda yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz. Yalnız Neptün’ün sert etkileşiminden dolayı gereksiz riskler almamalısınız. Özel hayatınızda da hayal kırıklığı yaşatacak durumlar meydana gelebilir. Bu süreçte en iyi senaryoyla yaratıcılık gerektiren işlere yönelebilirsiniz.

TEMMUZ

3 Temmuz’da 11 derece Oğlak burcunda Merkür etkili bir dolunay gerçekleşecek. Bu dolunaya Boğa burcunda seyahat eden Jüpiter’den güzel bir destek var.

Seyahate çıkabilir, internet sitesi açabilir, iletişimle ilgili sorumluluklar alabilirsiniz. Yalnız bilgi aktarımı sırasında hatalar veya yanlış anlaşılmalar ortaya çıkabilir. Yurtdışı, eğitim, ticaret, pazarlama gibi konularda da sürekli değişen fikir ve planlar gerginliğe neden olabilir. Bu dönem sürpriz ortaklıklar ve işbirlileri gündeme gelebilir. Anlaşmalar imzalamak, sözleşmeler yapmak için uygun bir dönem.

Kariyerinizle ilgili arzu ettiklerinize ulaşmanız biraz gecikebilir.

 17 Temmuz’da 24 derece Yengeç burcundaki yeniaya Plüton’un sert bir açısı, Balık burcundaki Neptün’ün güzel bir etkileşimi olacak. Seyahat, eğitim, yurtdışı ve farklı felsefi yaklaşımlarla ilgili konularda yenilikler, yeni başlangıçlar söz konusu. Yurtdışına çıkma hazırlığı yapabilir, medyayla ilgili önemli işlerinizi organize edebilirsiniz. Plüton’un sert etkileşimi nedeniyle yakın çevreniz, kardeşleriniz, kuzenleriniz ve komşularınızla iletişim diliniz yıkıcı ve sert değil, aksine yumuşak ve onarıcı olsun, aman dikkat!

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Akrep ve yükselen Akrep 2023

Bu dönem zihinsel olarak çok yorulabilirsiniz. Zihniniz takıntılı olmaya ve güvenmemeye çok müsait! Kullandığınız elektronik aletler veya sosyal medya hesabınızla ilgili krizler ortaya çıkabilir. Ancak Neptün’ün güzel desteğiyle aşk-meşk konularından yana güzel gelişmeler yaşanabilir. Romantik karşılaşmaların yanı sıra, birlikte olduğunuz kişiyle de manevi tarafı kuvvetli paylaşımlar yapabilirsiniz.

23 Temmuz’la 4 Eylül arası Venüs Aslan burcunda geri hareket edecek. Özellikle kariyerinizle ilgili arzu ettiklerinize ulaşmanız biraz gecikebilir. Bu dönem işinizle ilgili kadınlarla nasıl ilişki kuracağınıza ve bu ilişkiyi nasıl yöneteceğinize çok dikkat etmelisiniz. Tembellik yapmak isteyebilir, işleri zamanında yetiştiremeyebilirsiniz. Bu dönem iş değiştirmek için pek uygun değil.

AĞUSTOS

1 Ağustos’ta 9 derece Kova burcundaki dolunaya Boğa burcundaki Jüpiter’in sert bir etkileşimi olacak. Odağınızda ev, aile ve gayrimenkul konuları var.

Eve ait sorumluluklarınız artarken, evinizi güzelleştirmek adına adımlar atabilirsiniz. Ev-aile konularında kendinizi tatlı bir koşturma içinde bulabilirsiniz.

Taşınmak, yer değiştirmek, ev almak-satmak gibi planlarınızı belki de bu dolunay sürecine denk getirebilirsiniz. İlişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, işbirlikleri, evlilik gibi konularda beklentileriniz çok yüksek olabilir, zaman zaman abartılı davranabilirsiniz. Partnerinizle veya ortağınızla aynı fikirlere inanmayabilirsiniz ama hoşgörüyü elden bırakmayın. Ortaklıklar veya işbirlikleriyle ilgili fırsatlar elde edebilirsiniz, hepsini önemseyin, dikkate alın.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Akrep ve yükselen Akrep 2023

16 Ağustos’ta 23 derece Aslan burcunda bir yeniay meydana gelecek. Bu yeniaya Boğa burcunda seyahat eden Uranüs’ün sert bir etkileşimi olacak. Kariyerinizde attığınız her adımla fark edilir olabileceksiniz, son iki haftadır yoğunlaştığınız konuları tamamlama süreci olabilir bu...

İş başvuruları yapabilir, iş kurmak için kolları sıvayabilirsiniz. Uranüs’ün sert etkileşimi mesleğinizle ilgili beklenmedik gelişmelere işaret edebilir, kullandığınız elektronik aletlerde sorunlar meydana gelebilir. Bu dönem isyankâr tavırlar içine girebilirsiniz, tahammülüz azalabilir. Hem mesleki hem de özel anlamda ilişkileri yönetmek önem kazanacak.

Taşınmak, yer değiştirmek, ev almak-satmak gibi planlarınızı bu dolunay sürecine denk getirebilirsiniz.

 31 Ağustos’ta 7 derece Balık burcunda Satürnyen bir dolunay meydana gelecek. Bu biraz sert bir dolunay çünkü Satürn’ün olduğu yere çeki düzen vermek ve sorumluluk almak gerekir, üstelik kısıtlanma durumu da vardır. Özel hayatınıza ilişkin üstünüze düşen sorumlulukları karşılamalısınız ancak çok rahat hareket edemeyebilirsiniz veya sizi kısıtlayan koşullar oluşabilir. Yatırımlarla ilgili konularda hayal satan kişilerin peşinden koşmamalısınız. Çocuklarınızla ilgili sorumluluklarınız da artabilir.

EYLÜL

15 Eylül’de 21 derece Başak burcundaki yeniaya Neptün’ün sert, Uranüs ve Plüton’un destekleyici etkileşimleri olacak. Dostluklar ve sosyal hayatınız odağınızda…

Daha çok sosyalleşmek isteyebilir, dostlarınızla daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizle karşınızdaki kişiye faydalı olmak, ona yardım etmek ön plana çıkacaktır.

Yalnız Neptün’ün sert etkileşiminden dolayı hem özel hayatınızda hem de sosyal çevrenizde önünüzü görmek zorlaşabilir, sisli bir yolda yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bazı aldanmalar, hayal kırıklıkları gündeme gelebilir. Sosyal ve özel hayat arasında dengeyi kurmak zorlaşabilir.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Akrep ve yükselen Akrep 2023

Uranüs ve Plüton’un güzel destekleriyle yeni ortaklıklar, dijital projeler, yeni imza gerektiren durumlar gündeme gelebilir. Medya, yayıncılık, reklam, satış ve pazarlama alanlarında önemli destekler alabilirsiniz.

Yoğun iş temposu yüzünden kendinize özen gösteremeyebilirsiniz.

 29 Eylül’de 6 derece Koç burcunda bir dolunay var. Çalışma ortamı, birlikte çalıştığınız kişiler, rutin işler, kişisel gelişim ve sağlığınızla ilgili konularda ilişkileri yönetirken dikkatli olun. Sağlığınıza, özellikle beslenmenize ve yüzünüze dikkat! Bu dönem işinizle ilgili sizi meşgul eden konulara rahatlıkla çözüm bulabilirsiniz. Ancak yoğun iş temposu yüzünden kendinize gereken özeni gösteremeyebilirsiniz.

EKİM

14 Ekim’de 21 derece Terazi burcunda Merküryen Güneş tutulması gerçekleşecek. Ruh sağlığınız, arkanızdan dönen işler veya yurtdışı bağlantılı konular odağınızda...

Arkanızdan konuşan çok olabilir. Bu dönem neye imza attığınızı iyice kontrol edin, hiçbir şeyi dikkatli okumadan kabul etmeyin. Kullandığınız elektronik aletlerde sıkıntılar meydana gelebilir.

Diğer yandan yurtdışı bağlantılı işlerinizi bu dönem halledebilirsiniz. Kendinizi bu dönem çok fazla sorgulayabilir, kendinizi iyi ifade edemediğiniz durumların ortasında kalabilirsiniz. Zihniniz oldukça yaratıcı olabilir, birçok fikir üretebilirsiniz ama hırsızlıkların artabileceğini düşünerek fikirlerinizi herkesle paylaşmayın.

Enerjinizi doğru kullanmalı, öfkenize yenik düşmemelisiniz.

 28 Ekim’de 5 derece Boğa burcunda Mars ve Jüpiter’in karşı karşıya olacağı bir Ay tutulması meydana gelecek. Enerjinizi doğru kullanmalı, öfkenize yenik düşmemelisiniz. İlişki yönetiminin önem kazanacağı ama bu alanda ciddi krizlerin gündeme gelebileceği bir tutulma bu...

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Akrep ve yükselen Akrep 2023

İlişki ve ortaklıklarda abartılı, fanatik davranışlarda bulunabilir, ufacık bir meseleyi kocaman hale getirebilirsiniz. İnatçılık, değişime kapalılık sizi zor bir duruma sokabilir. Bu günlerde denetimsiz şekilde para harcamayın. Kaza, çarpma ve düşmelere de dikkat! Spora gidiyorsanız kaslarınızı ve eklemlerinizi çok fazla zorlamayın.

KASIM

13 Kasım’da 20 derece Akrep burcunda Mars/Uranüs’ün etkin olacağı bir yeniay meydana gelecek. Bu yeniaya Balık burcundaki Neptün’den güzel destek var.

İlişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, işbirlikleri ve sözleşmelerle ilgili tahammülünüz az olabilir, fevri çıkışlarda bulunabilirsiniz. Anlaşmalar bozulabilir, işbirliklerini yönetmek zorlaşabilir.

Evrende her şey sanki size karşıymış gibi hissedebilirsiniz. Sık sık isyan edebileceğiniz durumların ortasına düşebilirsiniz. Aceleci davranmaktan çarpmalar, düşmeler söz konusu olabilir. Diğer yandan Neptün’ün güzel desteği aşk hayatınızda oldukça romantik, keyifli zamanlara işaret ediyor. Yeni aşklar gündeme gelebilir; yaratıcı iş ve projelerle karşılaşabilirsiniz. Bu dönem hobilerinize de daha çok zaman ayırabilirsiniz.

Özel hayatınız, çocuklarınız veya sağlığınızla ilgili hiç hesapta olmayan harcamalar yapmanız gerekebilir

 27 Kasım’da 4 derece İkizler burcundaki Mars etkili dolunaya Balık burcundaki Satürn’ün sert bir açısı olacak. Finansal konularda dikkatli karar vermeli, düşüncesizce hareket etmemelisiniz. Borçlar, vergiler, ödenmesi gereken paralar, nafaka, burs gibi konular nedeniyle kimseyle ters düşmeyin.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Akrep ve yükselen Akrep 2023

Beklediğiniz ödemelerde gecikmeler olabilir; muhasebe işlerine bakan kişilerle de tartışmalara girmeyin. Satürn’ün sert etkileşimiyle özellikle yatırımlar konusunda temkinli davranın, gereksiz riskler almayın; kumar oynamayın. Özel hayatınız, çocuklarınız veya sağlığınızla ilgili hiç hesapta olmayan harcamalar yapmanız gerekebilir.

ARALIK

13 Aralık’ta 20 derece Yay burcundaki yeniaya Balık burcundaki Neptün’ün sert bir etkileşimi olacak.

Yeniay finansal konuların üstüne adeta projeksiyon tutacak; yeni projeler gündeme gelebilir. Para kazanabileceğiniz yeni koşullarla karşılaşabilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Yalnız Neptün’ün sert etkileşiminden dolayı önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz, özel hayatınızla ilgili kafanız karışabilir, beklentileriniz yeteri kadar karşılanmayabilir.

Uzaklardaki biriyle flörtleşmeye başlayabilirsiniz.

 27 Aralık’ta 4 derece Yengeç burcundaki dolunaya Balık burcundaki Satürn’ün destekleyici bir etkileşimi olacak. Yurtdışı, yabancılar, medya, eğitim, akademik, hukuk ve seyahatle ilgili bir süredir uğraştığınız konuların sonuna gelebilirsiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Akrep ve yükselen Akrep 2023

Örneğin yurtdışı evraklarınız hazır olur, yayınevi bulursunuz, sınavlarınızı geçersiniz, tez konusunda destek alırsınız, bir davanız biter veya güçlü bir hukuki destek bulursunuz. Satürn’ün güzel desteğiyle uzaklardaki biriyle flörtleşmeye başlayabilir, medya konusunda güçlü bağlantılar kurabilir, yatırım yapabilirsiniz veya uzun süreli projeler gündeme gelebilir.

DİĞER BURÇLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!