Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Akrep Mart 2023: Para için kimseyle kavga etmeyin, borç vermeyin

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Akrep  Mart 2023: Para için kimseyle kavga etmeyin, borç vermeyin
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2022 09:00

7 Mart’ta 16 derece Başak burcundaki dolunaya Uranüs’ün desteği, Mars’ın da sert etkileşimi olacak. Sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar, toplumsal konular ve dernekler odak noktanız.

Haberin Devamı

Dostlarınızla daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz, davet ve organizasyonlar gündeme gelebilir. Uranüs’ün desteğiyle bazılarınız arkadaşlarıyla birlikte projeler üretebilir ve bu işler teknoloji odaklı olabilir. Yeni ilişkiler de geliştirebilirsiniz ama aklınızda olsun, Mars’ın sert etkileşimi borçlar, krediler, ödemeler ve sağlıkla ilgili stresli durumlara işaret ediyor. Banka hesaplarında sorunlar çıkabilir. Para için kimseyle kavga etmeyin, borç vermeyin.

7 Mart’ta ‘karmanın lordu’, öğretici, büyütücü, ‘sıkıştırıcı’ gezegen Satürn de Balık burcuna geçecek ve 25 Mayıs 2025’e kadar burada kalacak. Bu dönem aşka dair birçok şey öğreneceksiniz. Mesela bir aşkın sorumluluğunu almayı, aşkla büyümeyi... Burada dikkat etmeniz gereken noktaysa gerçekçi aşkların peşinden koşmak ve kendinizi kandırmamak. Belki de bazılarınızın şu ana kadar aşktan, flörtten yana hep yüzü güldü ama işte şimdi çorak topraklara dönebilirsiniz!

Haberin Devamı

Satürn’ün bu transitinde sizden yaşça büyük kişilerle flört etmeye başlamanız mümkün. Evli olanlarsa ya çocuklarıyla ilgili önemli sorumluluklar alacak ya da çocuk sahibi olmak için çaba sarf edecek. Çocuk sahibi olup onlarla sabrı ve ayakta kalmayı öğrenebilirsiniz... Bu süreçte ayrıca özellikle babanızın finansal durumunda ciddi krizler oluşabilir. Riskli yatırımlardan kaçının.

Satürn-Balık, kişiyi gerçeklerle hayalleri ayırt etme konusunda bir sınavdan da geçirir. Yaşam size eskisi kadar keyif vermeyebilir, hobilerinizden ve arkadaşlıklarınızdan soğuyabilirsiniz. Ancak çok sevdiğiniz bir hobiniz varsa, bu konuda profesyonelleşebilir hatta bunu bir mesleğe dönüştürebilirsiniz.

Özellikle babanızın finansal durumunda ciddi krizler oluşabilir.

 21 Mart’ta da 0 derece Koç burcunda Merküryen bir yeniay var. Çalışma arkadaşlarınızla nasıl iletişim kurduğunuz, iş ortamında kendinizi nasıl ifade ettiğiniz çok önemli! İş arkadaşlarınızın veya müşterilerinizin kalbini kırmayın. Sağlık açısındansa baş bölgenize, yüzünüze, dişlerinize, sinir sisteminize ve midenize aman dikkat! İyileşmenizi sağlayacak tavsiyeler alabilir, doktorlarla tanışabilirsiniz.

Haberin Devamı

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Akrep  Mart 2023: Para için kimseyle kavga etmeyin, borç vermeyin

Bu dönem hem meslek hem de sağlık konusunda birçok yeni bilgiye ulaşabilirsiniz. İşinizle ilgili seyahatler, imza gerektiren konular ve dijital işler gündeme gelebilir. Sizi, günlük yaşamınızda ve iş hayatınızda hızlı hareket edip hızlı kararlar almanız gereken bir yeniay bekliyor.

Günlük yaşamınızda ve iş hayatınızda hızlı hareket edip hızlı kararlar almanız gereken bir süreç olacak.

23 Mart’ta Plüton Kova burcunda geçecek ve 9 Mart 2043’e kadar burada seyahat edecek. Evet, tarihi yanlış duymadınız. Plüton; astrolojik anlamda en yavaş hareket eden gezegendir ve bir burçta ortalama 18-23 sene kadar kalır. Plüton bu kadar yavaş hareket ettiğinden, etkileri de zaman içinde ortaya çıkar. Genel olarak yok eden, yeni bir sistem kuran, güç kazandıran bir gezegendir.

Haberin Devamı

Plüton’un 4’üncü evinize geçmesi hayatınızda o kadar büyük değişimler getirecek ki! Bunu yaşadığınız yer ve mesleğinizle ilgili hayatınızı geride bırakıp yeni bir hayata başlamak gibi düşünebilirsiniz. Hatta belki yurtdışında bile yaşamaya başlayabilirsiniz. Eviniz kentsel dönüşüme girebilir, belki de hayatınızın temelleri adeta kentsel dönüşüme girebilir. Bu süreç aile içinde üzücü durumları da beraberinde getirebilir. Kendi evinizi inşa etmek için harekete geçebilir veya kendinize yepyeni bir kariyer yaratabilirsiniz.

 

BAKMADAN GEÇME!