Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Akrep Ağustos 2023: Hoşgörüyü elden bırakmayın

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Akrep  Ağustos 2023: Hoşgörüyü elden bırakmayın
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2022 09:17

1 Ağustos’ta 9 derece Kova burcundaki dolunaya Boğa burcundaki Jüpiter’in sert bir etkileşimi olacak. Odağınızda ev, aile ve gayrimenkul konuları var.

Haberin Devamı

Eve ait sorumluluklarınız artarken, evinizi güzelleştirmek adına adımlar atabilirsiniz. Ev-aile konularında kendinizi tatlı bir koşturma içinde bulabilirsiniz.

Taşınmak, yer değiştirmek, ev almak-satmak gibi planlarınızı belki de bu dolunay sürecine denk getirebilirsiniz. İlişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, işbirlikleri, evlilik gibi konularda beklentileriniz çok yüksek olabilir, zaman zaman abartılı davranabilirsiniz. Partnerinizle veya ortağınızla aynı fikirlere inanmayabilirsiniz ama hoşgörüyü elden bırakmayın. Ortaklıklar veya işbirlikleriyle ilgili fırsatlar elde edebilirsiniz, hepsini önemseyin, dikkate alın.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Akrep  Ağustos 2023: Hoşgörüyü elden bırakmayın

Haberin Devamı

16 Ağustos’ta 23 derece Aslan burcunda bir yeniay meydana gelecek. Bu yeniaya Boğa burcunda seyahat eden Uranüs’ün sert bir etkileşimi olacak. Kariyerinizde attığınız her adımla fark edilir olabileceksiniz, son iki haftadır yoğunlaştığınız konuları tamamlama süreci olabilir bu...

İş başvuruları yapabilir, iş kurmak için kolları sıvayabilirsiniz. Uranüs’ün sert etkileşimi mesleğinizle ilgili beklenmedik gelişmelere işaret edebilir, kullandığınız elektronik aletlerde sorunlar meydana gelebilir. Bu dönem isyankâr tavırlar içine girebilirsiniz, tahammülüz azalabilir. Hem mesleki hem de özel anlamda ilişkileri yönetmek önem kazanacak.

Taşınmak, yer değiştirmek, ev almak-satmak gibi planlarınızı bu dolunay sürecine denk getirebilirsiniz.

 31 Ağustos’ta 7 derece Balık burcunda Satürnyen bir dolunay meydana gelecek. Bu biraz sert bir dolunay çünkü Satürn’ün olduğu yere çeki düzen vermek ve sorumluluk almak gerekir, üstelik kısıtlanma durumu da vardır. Özel hayatınıza ilişkin üstünüze düşen sorumlulukları karşılamalısınız ancak çok rahat hareket edemeyebilirsiniz veya sizi kısıtlayan koşullar oluşabilir. Yatırımlarla ilgili konularda hayal satan kişilerin peşinden koşmamalısınız. Çocuklarınızla ilgili sorumluluklarınız da artabilir.

BAKMADAN GEÇME!