Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Akrep Eylül 2023: Bol bol sosyalleşmek isteyebilirsiniz

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Akrep  Eylül 2023: Bol bol sosyalleşmek isteyebilirsiniz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2022 09:20

15 Eylül’de 21 derece Başak burcundaki yeniaya Neptün’ün sert, Uranüs ve Plüton’un destekleyici etkileşimleri olacak. Dostluklar ve sosyal hayatınız odağınızda…

Haberin Devamı

Daha çok sosyalleşmek isteyebilir, dostlarınızla daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizle karşınızdaki kişiye faydalı olmak, ona yardım etmek ön plana çıkacaktır.

Yalnız Neptün’ün sert etkileşiminden dolayı hem özel hayatınızda hem de sosyal çevrenizde önünüzü görmek zorlaşabilir, sisli bir yolda yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bazı aldanmalar, hayal kırıklıkları gündeme gelebilir. Sosyal ve özel hayat arasında dengeyi kurmak zorlaşabilir.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Akrep  Eylül 2023: Bol bol sosyalleşmek isteyebilirsiniz

Uranüs ve Plüton’un güzel destekleriyle yeni ortaklıklar, dijital projeler, yeni imza gerektiren durumlar gündeme gelebilir. Medya, yayıncılık, reklam, satış ve pazarlama alanlarında önemli destekler alabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yoğun iş temposu yüzünden kendinize özen gösteremeyebilirsiniz.

 29 Eylül’de 6 derece Koç burcunda bir dolunay var. Çalışma ortamı, birlikte çalıştığınız kişiler, rutin işler, kişisel gelişim ve sağlığınızla ilgili konularda ilişkileri yönetirken dikkatli olun. Sağlığınıza, özellikle beslenmenize ve yüzünüze dikkat! Bu dönem işinizle ilgili sizi meşgul eden konulara rahatlıkla çözüm bulabilirsiniz. Ancak yoğun iş temposu yüzünden kendinize gereken özeni gösteremeyebilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!