Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Akrep Şubat 2023: İş başvuruları yapabilir, iş kurmak için kolları sıvayabilirsiniz

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Akrep  Şubat 2023: İş başvuruları yapabilir, iş kurmak için kolları sıvayabilirsiniz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2022 08:58

5 Şubat’ta Aslan burcundaki dolunaya Uranüs’ün sert bir etkileşimi olacak. Bu dolunayla kariyeriniz için attığınız her adımla fark edileceksiniz.

Haberin Devamı

Son 2 haftadır işle ilgili yoğunlaştığınız konuları tamamlama ve bitirme süreci olabilir bu... İş başvuruları yapabilir, iş kurmak için de kolları sıvayabilirsiniz.

Ancak Uranüs’ün sert etkileşimi, mesleki konularda beklenmedik gelişmelere işaret ediyor. Kullandığınız elektronik aletlerde sorunlar çıkabilir veya bu dönem ortaklıklar, anlaşmalar, işbirlikleri ve ilişkilerle ilgili isyankâr tavırlar takınabilir, tahammülünüzü zorlayan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Hem mesleki hem de özel ilişkilerinizi yönetmek önem kazanacak.

Bu yeniay sürecinde daha fazla eğlenmek, hayattan keyif almak isteyebilirsiniz.

 20 Şubat’ta Balık burcundaki yeniayda gündem maddeleriniz aşk, çocuklar, riskli yatırımlar ve hobiler... Bazılarınız yeni aşklara yelken açarken, bazılarınız hamileliğe odaklanabilir, bazılarınız yeni hobilere başlayabilir, bazılarınız da yatırım peşinde koşabilir.

Haberin Devamı

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Akrep  Şubat 2023: İş başvuruları yapabilir, iş kurmak için kolları sıvayabilirsiniz

Özel hayatınızdaysa romantik zamanlar geçirebilirsiniz. Yaratıcı etkilerin yoğun olduğu bu yeniay sürecinde daha fazla eğlenmek, hayattan keyif almak isteyebilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!