Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Akrep Temmuz 2023: Yakın çevrenizle iletişime dikkat!

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Akrep Temmuz 2023: Yakın çevrenizle iletişime dikkat
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2022 09:14

3 Temmuz’da 11 derece Oğlak burcunda Merkür etkili bir dolunay gerçekleşecek. Bu dolunaya Boğa burcunda seyahat eden Jüpiter’den güzel bir destek var.

Haberin Devamı

Seyahate çıkabilir, internet sitesi açabilir, iletişimle ilgili sorumluluklar alabilirsiniz. Yalnız bilgi aktarımı sırasında hatalar veya yanlış anlaşılmalar ortaya çıkabilir. Yurtdışı, eğitim, ticaret, pazarlama gibi konularda da sürekli değişen fikir ve planlar gerginliğe neden olabilir. Bu dönem sürpriz ortaklıklar ve işbirlileri gündeme gelebilir. Anlaşmalar imzalamak, sözleşmeler yapmak için uygun bir dönem.

Kariyerinizle ilgili arzu ettiklerinize ulaşmanız biraz gecikebilir.

 17 Temmuz’da 24 derece Yengeç burcundaki yeniaya Plüton’un sert bir açısı, Balık burcundaki Neptün’ün güzel bir etkileşimi olacak. Seyahat, eğitim, yurtdışı ve farklı felsefi yaklaşımlarla ilgili konularda yenilikler, yeni başlangıçlar söz konusu. Yurtdışına çıkma hazırlığı yapabilir, medyayla ilgili önemli işlerinizi organize edebilirsiniz. Plüton’un sert etkileşimi nedeniyle yakın çevreniz, kardeşleriniz, kuzenleriniz ve komşularınızla iletişim diliniz yıkıcı ve sert değil, aksine yumuşak ve onarıcı olsun, aman dikkat!

Haberin Devamı

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Akrep Temmuz 2023: Yakın çevrenizle iletişime dikkat

Bu dönem zihinsel olarak çok yorulabilirsiniz. Zihniniz takıntılı olmaya ve güvenmemeye çok müsait! Kullandığınız elektronik aletler veya sosyal medya hesabınızla ilgili krizler ortaya çıkabilir. Ancak Neptün’ün güzel desteğiyle aşk-meşk konularından yana güzel gelişmeler yaşanabilir. Romantik karşılaşmaların yanı sıra, birlikte olduğunuz kişiyle de manevi tarafı kuvvetli paylaşımlar yapabilirsiniz.

23 Temmuz’la 4 Eylül arası Venüs Aslan burcunda geri hareket edecek. Özellikle kariyerinizle ilgili arzu ettiklerinize ulaşmanız biraz gecikebilir. Bu dönem işinizle ilgili kadınlarla nasıl ilişki kuracağınıza ve bu ilişkiyi nasıl yöneteceğinize çok dikkat etmelisiniz. Tembellik yapmak isteyebilir, işleri zamanında yetiştiremeyebilirsiniz. Bu dönem iş değiştirmek için pek uygun değil.

BAKMADAN GEÇME!