Aşk devam ediyor

Cihan Ünal’ın kendisi gibi oyuncu kızı Irmak Ünal, yeni sevgilisi Gökmen Gökbakan’la bütün gün teknedeydi.

/images/100/0x0/55eb6bc8f018fbb8f8bffe60Bodrum koylarına demirleyen teknede arkadaşları ile deniz keyfi yapan ikili samimi pozlar verdi.

Erkek arkadaşının teknesinde

Manken-oyuncu Didem Erol, Bodrum koylarına demirleyenler arasındaydı. Erkek arkadaşının teknesinde kalabalık bir grupla deniz keyfi yapan Erol, bikinili olarak objektiflere yakalandı.

Köpeğini de getirdi

Deniz Akkaya’ya attığı tokatla tanınan ve en son Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamalarında elindeki meşaleyle Didem Erol’un göğsünü yakan Murat Aslan, Bodrum tatiline köpeğini de getirdi. Aslan, kalacağı tekneye giderken köpeğini de zodyak bota gindirdi.

Türkiye turu

Eski bakanlardan Hikmet Çetin’in oğlu Arın Çetin ve Hollandalı sevgilisi Nicolien Wempe’nin Bodrum tatilleri sürüyor. Kız arkadaşına Türkiye’yi gezdirdiğini söyleyen Çetin, önümüzdeki günlerde İstanbul’a gideceklerini açıkladı. Çiftin Türkiye turu İstanbul’da son bulmuyor. İkili, İstanbul’un ardından bazı turistik bölgelere gideceklerini de söyledi.

Ayağını yaktı

üreyya Dürüst’ün eşi Kerem Dürüst ise önceki gün, Mio Beach’te düzenlenen partide, yaktığı meşalenin kurbanı oldu. Meşaleden dökülen korlar Kerem Dürüst’ün bacağını yaktı. Pansuman yaptıran oğlunun oğlunun ayağını sargılı gören Gül Dürüst, yarayı dikkatli inceledikten sonra oğlunu azarladı.

Evlenecekler

Hafta sonlarını Bodrum’da geçiren Bahattin Demir ve sevgilisi Didem Sözen, koyları dolaşırken görüntülendi. Sevgililerin yakın bir tarihte evleneceği söyleniyor.

Sezona hazırlık

Sevgilisi Can Ateş’le geldiği Bodrum tatilinde siyah bikinisi ile objektiflere takılan Ebru Akel, düzgün fiziğiyle dikkat çekti. Aynı beach’te denize giren Hande Ataizi de beyaz bikinisiyle objektiflere takıldı.

Eski dostlar

Uzun süredir Bodrum Türkbükü’nde tatil yapan Sinan Engin, Cennet Koyu’nda yat turu attı. Erkek arkadaşlarıyla birlikte denize açılan Engin, yat turundan sonra da plajda Sergen Yalçın ile bir araya gelerek sohbet etti.

Denizde de kaptan

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, yaklaşık iki haftadır tatil yaptığı Bodrum’da ilk kez objektiflere takıldı. Türkbükü’nde yakın dostlarıyla bot keyfi yapan Terim, kaptanlığıyla da göz doldurdu. Terim, botu çok dikkatli bir şekilde sürdü.

Yeni sevgili

Geçtiğimiz aylarda Lübnanlı Marc Waked’den boşanan estetisyen Aslı Berker, Bodrum eğlencelerine biraz geç katıldı. Geçtiğimiz hafta sonunu Bodrum’da geçiren Berker, Catamaran Disco’da yeni sevgilisi Urs Mayer’le öpüşürken objektiflere takıldı.

St. Tropez partisi

Bodrum Bianca Beach Club'da & Club / Be Quintesentially işbirliği ile St. Tropez partileri düzenlendi. Geçtiğimiz hafta cuma, cumartesi geceleri saat 23.30’da başlayan ve sabah saatlerine kadar süren partilerde, St. Tropez'den gelen DJ'ler vardı. Dünyada eğlencenin ve müziğin nabzını tutan DJ lere, yine yurtdışından gelen dansçılar, şovlarıyla eşlik etti. Partiye, NurettinHasman, Eda Taşpınar, Hande Ataizi, Mehmet Aslan, Celal Çapa ve Esra Gürsoy gibi tanınmış isimler katıldı.
Yazarın Tüm Yazıları