Aksu ve Shapplin’den unutulmayacak düet

Folkart Yapı Firması, İzmir’de gerçekleştireceği 100 milyon dolarlık yatırım projesinin tanıtımını 3 Ağustos akşamı Çeşme-Alaçatı Sea Side’da yapacak.

Gala gecesinde sahneye Sezen Aksu, dünyaca ünlü Fransız şarkıcı Emma Shapplin ve DJ Mercan Dede çıkacak. Ayrıca İngiltere ve Almanya’dan gelecek şov grupları da dans gösterileriyle tanıtıma renk katacak. Aksu ve Shapplin’in "Beyaz Giyme Söz Olur" ile "Kardelen" şarkılarında düet yapacağı galaya İzmir, İstanbul ve Ankara’dan 2 bine yakın kişinin katılması bekleniyor.

Erkek erkeğe tatil

Akın Öngör, aralarında Ship a Hoy barın sahibi Zafer Tarlan’ın da bulunduğu altı erkek arkadaşıyla beraber Hırvatistan’a gitti. Bodrum’dan yola çıkan grup, Öngör’e ait yatla Hırvatistan sahillerini dolaşacak. Akın Bey erkek arkadaşlarıyla denizin ve güneşin tadını çıkarırken, eşi Gülin Hanım ve kızları Pelin Öngör ise İstanbul’daki kültürel etkinlikleri takip ediyor. Anne-kız, İstanbul Caz Festivali kapsamında düzenlenen konserlerin neredeyse hiçbirini kaçırmıyor.

Aykırılığı seviyor

Üç yıl önce evlendiği Abdullah Dursun Küçükyılmaz’dan geçtiğimiz yıl boşanan Dilara Endican’ın adı, yaklaşık sekiz aydır Galatasaraylı defans oyuncusu Thomas’la anılıyor. Gerçi birlikte objektiflere poz vermekten köşe bucak kaçıyorlar, ama boy gösterdikleri organizasyonlar ne hikmetse hep aynı oluyor! Endican’ı, geçtiğimiz akşam da Sortie adlı gece kulübünün kapısında gördüm. Thomas her zamanki gibi yine ortalarda görünmüyordu. Bu arada Dilara Hanım, ilginç kesimli lame pantolonu, fırfırlı bluzu, gözlükleri ve ayakkabı seçimiyle, farklı çizgisinden taviz vermediğini bir kez daha kanıtladı.

Prens şerefine adada buluştular

İşletmecilerinin dünya çapında bir marka olma ve dev organizasyonlara ev sahipliği yapma hedefiyle yola çıkıp neredeyse baştan yarattıkları SuAda, önceki akşam da Monaco Fahri Konsolosu Tuna Aksoy Köprülü’nün verdiği davetle hareketlendi. Monaco Prensi’nin tahta geçişini kutlamak amacıyla her yıl düzenlenen bu davetin konukları arasında Türkan Sabancı da vardı. Sabancı eski dostu Tuna Aksoy Köprülü’yü bu özel gününde yalnız bırakmamıştı.

Konserleri kaçırmıyorlar

Çiğdem Doğu, reklamcı Yiğit Şardan’dan birkaç ay önce boşanmıştı. Boşanmanın ardından eski milli basketbolcu Murat Evliyaoğlu ile kısa süren bir flört yaşayan Doğu, geçen ay yeni bir aşka yelken açtı. Çiğdem Hanım, şu sıralar Deutsche Bank Genel Müdürü Selçuk Yorgancıoğlu’yla flört ediyor. Caz müzik tutkunu çifte, geçtiğimiz akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde rastladım. Robin Gibb konseri için gelmişlerdi. Ertesi akşam ise yine aynı mekanda, ünlü caz trompetçisi Wynton Marsalis’i dinlediler.

Arte Hanım neden tedirgin

Arte Tahir, birkaç haftadır eski eşi Mehmet Çelik’in Bodrum-Türkbükü’ndeki evinde, çocuklarıyla beraber tatil yapıyor. Bodrum’un popüler mekanlarını sık sık ziyaret eden Arte Hanım, önceki gün de oğlu Mehmet Can Çelik’in kullandığı zodiac’la Bianca Beach’e gitti. Burada düzenlenen bir partiye katılan Tahir, uzun zamandır görmediği dostlarıyla bol bol sohbet etme fırsatı buldu. Tek tedirginliği, olaylı bir şekilde ayrıldığı eski sevgilisi Erol Eyin’le karşılaşmaktı. Evliliğinin bitmesine neden olan Eyin’le onca gerginlikten sonra yüz yüze gelmek istemeyen Arte Hanım, bu nedenle partiden erken ayrıldı.

Özel plajında ağırladı

Les Ottomans Otel’in sahibi Ahu Aysal, Bodrum-Gündoğan’daki bir koyda dört adet triplex villa yaptırdı. Villaların ikisinde çocuklarının ve torunlarının, birinde eşi ve kendisinin, diğerinde de misafirlerinin kalacağını söyleyen Ahu Hanım, geçtiğimiz hafta yakın dostu Gül Ergi’yi misafir etti burada.

Bodrum’da rock farkı

İstanbul’daki programları büyük ilgi gören Circus, bu yaz salı, çarşamba, cuma ve cumartesi günleri Türkbükü’nün popüler otellerinden Mavi Suite’in barında sahneye çıkıyor. 1999’da kurulan Circus, böylece Türkbükü’nde pop ve rock repertuvarla program yapan ilk grup oldu. Farklı tarzda müzikler dinlemek isteyen tatilciler, şimdilerde soluğu Sanver Üzek’in sahibi olduğu bu barda alıyorlar.

Versace’nin müdürü evlendi

Versace’nin Washington Genel Müdürü Dane Çubukçu, önceki akşam Four Seasons Otel’de düzenlenen bir törenle hayatını Erdal Tekin’le birleştirdi. WMCPLUS Koordinatörü Zuhal Gündüz ve ekibi tarafından organize edilen düğüne, Prof. Dr. Naci Mocan, Birol Öngör ve Eva-Henri Maçaro’nun da arasında bulunduğu 200 davetli katıldı. Nur Taşkent’in ikinci evliliğini yaptığı Ela Çubukçu’nun kuzeni olan Dane Çubukçu ile Atlanta’daki bir üniversitede ekonomi profösörü olan Erdal Tekin, yaşamlarına bundan sonra Atlanta’da devam edecekler.

Top model Carmen İstanbul’a geliyor

Vogue, Elle, Madame Figaro dergilerine kapak olan, Calvin Klein, Chanel, Donna Karan, General Motors, Guy Laroche, Krizia ve Versace markalarının reklam kampanyalarında görev alan Carmen Kass, İstanbul’a geliyor. Dünyaca ünlü top model, 14-15 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek olan İpekyol 2007-2008 Sonbahar-Kış katalog çekiminde objektif karşısına geçecek.

Elini incitmiş

Yaşayan en ünlü caz trompetçisi olarak anılan Wynton Marsalis, önceki akşam 14. Uluslararası İstanbul Caz Festivali kapsamında bir konser verdi. Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’ndeki konserde Marsalis’e 15 caz solistinden oluşan Jazz At Lincoln Center Orchestra eşlik etti. Konseri izlemeye gelenler arasında Kerem Görsev, Cem-Ümit Boyner, kızları Ayşe ile Elif ve Sedat-Yasemin Aloğlu çifti de vardı. Bu arada Cem Boyner’in elinin sargılı olduğu kimsenin dikkatinden kaçmadı. Geçtiğimiz günlerde elini incittiğini söyleyen Cem Bey, "Önemli bir şey değil, birkaç gün içinde sargıdan kurtulacağım" dedi.

Parti melekleri Bianca’da

Bu hafta sonu Bodrum-Türkbükü’ndeki Bianca’da, Bacardi sponsorluğunda "Angels in the House" adlı bir parti düzenlenecek. Müzik direktörlüğünü Ayhan Korkmaz’ın yapacağı, yerli ve yabancı dansçıların melek kostümleriyle yer alacağı parti saat 24:00’te başlayacak. Mekanın sahibi Emre Ergani, "Sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek olan bu partiye katılanlar, kendilerini cennette hissedecekler" diyor.

Komşu yalıda davet var

Suzan Sabancı-Haluk Dinçer çifti, önceki akşam Yeniköy’deki Sait Halim Paşa Yalısı’nda verilen bir davete katıldı. Kendi yalılarından beş dakika mesafede bulunan Sait Halim Paşa’ya özel şoförlü otomobilleriyle gelen çift, çıkışta yürümek yerine yine aynı araçla evlerine dönmeyi tercih etti.
Yazarın Tüm Yazıları