Akrep burcunun diğer burçlarla ilişkileri

AKREP ve İKİZLERAkrep ve İkizler ikisi de çok ilgi çekici insanlar olmasına rağmen, beraberken anlaşmaları oldukça güçtür.

Akrep’in talepkar ve kıskanç tutumlarını anlayabilmek için İkizler’in başka bir dünyaya geçmeye ihtiyacı vardır. Akrep ise, İkizler’in uçuşan, daldan dala konan tavırlarını ve amaçlarını kavramakta son derece güçlük çeker. Aslında ilk başlarda fiziksel çekimle bir araya gelen bu ikilinin, bir müddet sonra mental ve duygusal olarak anlaşamadıkları net bir şekilde ortaya çıkar. Aslında Akrep ve İkizler, birbirini tanıyarak kabul ederlerse uzun ve kalıcı bir birliktelik yaşanabilir.

Düşüncelerle özdeşleşen İkizler, Akrep’in de fikirlere verdiği önem karşısında, daha derinleşebilir. Gizemli bir yapısı olan Akrep ise, İkizler’i örnek alabilirse, açık olmayı ve düşündüklerini, duygularını paylaşmayı kabul edebilir. Cinsel yaşam Akrep için oldukça önemlidir. Bedensel paylaşım hayatının temel ihtiyaçlarından birisidir. İkizler Akrep’e bu alanda uyum sağlamakta güçlük çekebilir. Ancak taklit yeteneği kuvvetli olan İkizler, Akrep’te gördüğü tutkulu davranışları kolaylıkla benimseyecektir.

AKREP ve YENGEÇ

Her ikisi de Su elementindeki bu burçlar oldukça iyi anlaşan bir çifttir. Kuvvetli bir iradeye ve gelişkin rezervlere sahip Akrep, Yengeç’in endişelerini nasıl dindireceğini ve duygusal olarak onu nasıl tatmin edebileceğini çok iyi bilir.

İki tarafın da sadakate verdiği önem, karşılıklı kıskançlık krizlerinin doğmasını engeller. Duygusal yaşamda her iki taraf da birbiri için oldukça tatminkar ve doğal bir eş olur. Bu ilişkide Akrep-Yengeç çiftinin kalıcı bir ilişki kuramaması ve çok yoğun yaşamaması olanaksızdır.

Zodyak’ta doğal bir uyum içinde bulunan bu ikilinin en büyük dezavantajı, çift olarak da içe kapanma ve insanlardan kopuk bir yaşam sürdürme ihtimalinin yoğunluğudur. Güvenliğe ve kalıcılığa önem verdikleri için, yaşamlarında sadece birbirilerine yer vermek, diğer insanları dışarıda bırakmak isteyebilirler. Akrep yaşamında cinselliğe yoğun şekilde ihtiyaç hisseder. Ancak cinsellik Akrep için de duygusallığın ve romantizmin farklı bir boyutudur. Dolayısıyla bu ikilinin seks yaşamı oldukça şefkatli ve duygusal, ayrıca doyurucudur.

Yarın diğer burçlarla devam edeceğiz.
Yazarın Tüm Yazıları