GeriAlışveriş Zeynep Tosun ve Toni&Guy’dan Beauty Clutch iş birliği
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Zeynep Tosun ve Toni&Guy’dan Beauty Clutch iş birliği

Zeynep Tosun ve Toni&Guy’dan Beauty Clutch iş birliği

Zeynep Tosun tasarımı clutchlar iki ürün alımında hediye!

Baştan aşağı moda felsefesinin yaratıcısı TONI&GUY HairMeetWardrobe, Türkiye’ nin genç ve başarılı moda tasarımcısı Zeynep Tosun ile olmazsa olmaz bir aksesuar olan Beauty Clutch için iş birliği yaptı.

TONI&GUY, saçlarımızın genel görünümümüzün en önemli tamamlayıcısı, stilin ise yaşam tarzımızın en güçlü yansıması olduğu bakış açısı ile günümüz şehirli kadınının dinamizmini harekete geçirecek saç bakım ve şekillendirme ürünlerini tasarlıyor.

Zeynep Tosun çağdaş kadının bu hareketliliğinden ilhamla yarattığı beauty clutchda maskülen ve feminen ruhları sentezleyerek tasarımına yansıttı.

Zeynep Tosun ve Toni&Guy’dan Beauty Clutch iş birliği

TONI&GUY’ın Classic, Creative, Casual ve Glamour olmak üzere yarattığı 4 farklı koleksiyonu, 4 farklı tarzı içinde barındıran, yenilikçi ama aynı zamanda klasik, doğal ama aynı zamanda havalı şehirli kadını yansıtıyor. Zeynep Tosun, tasarımında geometrik desenleri, gölgede kalan romantik çiçek motifleri ile birleştirerek ve canlı renkleri derinin baştan çıkarıcı dokusu ile bir araya getirerek TONI&GUY’ın bu 4 koleksiyonunu temsil eden şehirli kadının kimliğine vurgu yapıyor.

Zeynep Tosun imzalı beauty clutch önünde yer alan deri aksesuarı ile elde tutulabiliyor ve feminen püskül detayı ile çağdaş kadının tarzının tamamlayıcısı olmaya hazırlanıyor.

Zeynep Tosun ve Toni&Guy’dan Beauty Clutch iş birliği

TONI&GUY Zeynep Tosun iş birliği ile stil tamamlayıcı misyonunu bir üst kademeye taşıyor ve günümüz kadınının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Zeynep Tosun tasarımı TONI&GUY beauty clutchlar Boyner mağazalarında iki ürün alımında hediye edilecek.

False