GeriAlışveriş Yeni Yıl Ağacınız Hayal Dünyası'nda!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Yeni Yıl Ağacınız Hayal Dünyası'nda!

Yeni Yıl Ağacınız Hayal Dünyası'nda!

Evlerinizi bu yıl Hayal Dünyası Oyuncak süsleyecek!

Beğeninize ve bütçenize uygun boy boy çam ağaçları ve birbirinden güzel süsler yeni yıl’a uygun fiyatlarla Hayal Dünyası Oyuncak Mağazalarında.

Hayal Dünyası Oyuncak Mağazalarında şirketler için özel olarak hazırlanan masa boyu çam ağaçlarının yanı sıra evleriniz için boy boy çam ağaçları da yer almakta. Ağacın donatılması için gereken ( Çan, zil, renkli ampuller, kar, altın renkli melekler, yıldızlar süsler, boncuklu şeritler, 4’lü ya da 6’lı top süsler, 9’lu kozalaklar, ikiz kurdeleli çanlar, kar spreyi, küçük Noel baba bibloları, renkli ampullerle ) gibi birçok alternatifte de ağacınızı süslemeniz için sizleri bekliyor.

Hayal Dünyası Hakkında;

Herkes için hesaplı fiyatlar ve her zevke uygun çeşit felsefesi çerçevesinde çalışan Hayal Dünyası Oyuncak; sadece çocuklar için değil, metrekaresi uygun mağazalarında anne ve bebek temalı ürünlerle de hizmet sunmaktadır. Hayal Dünyası Oyuncak'ta  lisanslı oyuncak grupları, 0–3 ve 3–6 yaş arası olan eğitici oyun grupları, 6–12 ve 12 yaş üzeri oyun grupları ve kırtasiye ürünleri bulunmaktadır.

False