GeriAlışveriş Yeni İnci'den gelinlere jest!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Yeni İnci'den gelinlere jest!

Yeni İnci'den gelinlere jest!

Gelin adaylarına özel koleksiyon çeşitliliğiyle dikkat çekiyor.

Yeni İnci, gelin adayları için her zevke uygun iç giyim ürünlerini özel bir koleksiyonla sunuyor. Koleksiyonda hemen hemen her rengin bulunduğu, gelinliğin altında rahatlıkla kullanılabilecek straplez, jartiyer, kombinezon, büstiyer, korseler ve fonksiyonel ürünlerle gelin adayları kendilerini özel bir koleksiyonda bulacak. 

Yeni İnci’nin Özel Gelin Koleksiyonu, iç giyimine de en az dış giyimi kadar önem veren kadınların gözdesi olmaya aday. Bir kadının en özel günlerinden biri olan düğününde gelinliği kadar iç giyimi de kusursuz olmalıdır. Yeni İnci, gelin adaylarının “iç giyim” adına ihtiyacı olan her türlü ayrıntısını düşünüyor.

Bir yanda satenin serin ve narin dokunuşu, diğer yanda dantelin ağırbaşlılığı Yeni İnci’nin Özel Gelin Koleksiyonu’nda kendini gösteriyor. Her zevke uygun iç çamaşırları geniş beden skalasıyla dikkat çekiyor. Gelin Koleksiyonu’nda büyük beden kadınları göz ardı etmeyen Yeni İnci, gelinliğin altına giyilebilecek en kullanışlı ürünleriyle rakiplerinden ayrılıyor.

“Beyaza bağlı kalmadık”

Yeni İnci Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Furkan Atakan, Yeni İnci’nin Özel Gelin Koleksiyonu’nda renklere ayrı bir yer ve önem verdiklerini söylüyor. “Klasikleşmiş beyaz renginin dışına çıktık ve deyim yerindeyse çılgın gelin adaylarını da düşünerek, siyah, kırmızı ve bordo renklerini de koleksiyonumuza kattık” diyen Atakan, renk konusunda cesur olduklarını belirtiyor.

Renkleri kadar çizgileri ve detaylarıyla da kadınlara rehberlik eden ürünlere imza atan Yeni İnci, gelinliğin altında rahatlıkla kullanılabilecek straplez, jartiyer, kombinezon, büstiyer, korseler ve fonksiyonel ürünlerle gelin adaylarının imdadına yetişiyor.

Fonksiyonel sütyenler

Gelinlerin düğün gecesinde sıkıntı yaşamalarını önlemek adına fonksiyonel sütyenler de üreten Yeni İnci, dekolte gelinliklerin altına rahatlıkla kullanılabilecek straplez modeller, sırtı açık gelinlikler için ise yapışkanlı, sırtsız ve silikonlu modellerle geniş seçenek sunuyor.

Vücut kusurlarını kapatan mucize ürünler

İç giyim adına sunduğu her ürünü işlevsellik ve cazibeyle harmanlayarak beğenilere sunan Yeni İnci, Özel Gelin Koleksiyonu’nda vücut kusurlarını kapatıcı ve örtücü ürünleriyle de dikkat çekiyor. Küçük ya da büyük göğüs problemi yaşayan gelinlere göre gelinliklerinin en uygun biçimde gözükmesini sağlayacak ürünler de gelin koleksiyonunda yer alıyor.

“Damatları unutmadık”

Gelin adaylarının iç giyimlerini eksiksiz bir içimde hazırlayan Yeni İnci, damatları da unutmuyor. Yeni İnci Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Furkan Atakan, Kitaro markasında bulunan atlet, slip – atlet ve boxerları özel kutuları içinde damat adayları için hazırladıklarını belirtiyor.

Yeni İnci’nin ağırlıklı olarak kadın iç giyiminde üretim yaptığını söyleyen Atakan, “2006 yılından bu yana Kitaro markasıyla erkek müşterilerimiz için de epey bir yol kat ettik” diyor ve özellikle damat adayları için özel ürünlere imza attıklarını da sözlerine ekliyor.

Yeni İnci Özel Gelin Koleksiyonu, kusursuz ve kaliteli yapısıyla Nişantaşı, Eminönü ve Fatih’teki Yeni İnci mağazalarında, Bayrampaşa’daki Fabrika Satış Mağazası’nda ve yetkili tüm bayilerinde aynı fiyat garantisi ile satışa sunuluyor. 

www.yeniinci.com

False