GeriAlışveriş Yağlı ve akneli ciltlerden kurtulmak için “Ducray Keracnly”
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Yağlı ve akneli ciltlerden kurtulmak için “Ducray Keracnly”

Yağlı ve akneli ciltlerden kurtulmak için “Ducray Keracnly”

Akneli ciltler artık rahat bir nefes alacak!

Yeni formüllü “Ducray Keracnly” ile gençler yağlı ve akneli ciltlerinden kurtuluyor.

Gençlerin % 90’ı sivilceler, siyah noktalar, cilt lekeleri gibi cilt problemlerini yoğun bir biçimde yaşıyorlar. Gençlerin ergenlikle ilgili en önemli problemi olan sivilce, siyah nokta ve akne lekeleri yağlı ciltlerin en büyük sorunlarının başında geliyor.

Aknenin oluşumuna etki eden faktörlerin başında hormonal rahatsızlıklar, stres, uykusuzluk ve yorgunluk gibi etkenler gelir. Bu da aşırı sebum üretimine ve bakteri çoğalmasına sebep olur. Böylece cilt gözenekleri tıkanır, siyah noktalar ve ardından sivilceler gözlenir.

Ducray Keracnyl Yüz Yıkama Jeli

Yeni formülü sayesinde tüm yağlı ve akneli ciltlerin kullanımına uygundur. Sabun, AHA ve paraben içermez. Cildi kurutmaz ve içeriğinde bulunan gliserin sayesinde cildi yumuşatır, nazik temizleme ajanlarıyla hızla temizler ve arındırır. Kullanımı kolay pompalı şişesi, sabun içermeyen formülasyonu ile cildi kurutmadan temizleyen Keracnyl Yüz Yıkama Jeli cilde sabah akşam dairesel hareketlerle uygulandıktan sonra su ile durulanır.

Ducray Keracnyl Matlaştırıcı Bakım Kremi

8 saate kadar matlaştırıcı etkisi sayesinde gün boyu mat görünüm korunur. Genişlemiş gözeneklerin daralmasını sağlarken serbest radikallere karşı antioksidan içerir. Makyaj altına rahatlıkla uygulanabilen bakım kremi sabah ve akşam Ducray Keracnyl Yüz Yıkama Jeli ile temizlenmiş cilt üzerine uygulanabilir. 

False