GeriAlışveriş Wella ile saçlarınız ışıl ışıl!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Wella ile saçlarınız ışıl ışıl!

Wella ile saçlarınız ışıl ışıl!

Doğal ve pırıltılı saçlara sahip olabilirsiniz.

Wella Professionals’ın, 4 ana kategoride toplanan trendlerine dünya sahnelerinin önemli kadın karakterleri ilham kaynağı oluyor. Bu sene saçlara çarpıcı renkler ve katlı kesimler hakim olacak.

Bu yıl sahne ışığını saçlarınızda hissedeceğiniz trendler, tutku dolu Blaze,  modern ilham perisi Grace, cennetten gelen Celeste ve sahnede herkesten rol çalan Roxy olarak adlandırıldı. Wella, trend uzmanlarının değerlendirdiği ve her sene saç modasına yön veren trendlerini açıkladı. Dünya sahnelerinden güçlü kadın karakterlerin ilham verdiği trendlerde kadının gücünü vurgulayan kesimler öne çıkarken, sahne ışığını çalacak canlı renkler ise bu senenin ana akımı olacak.

Karşıtlıklardan güç alan Blaze, tutkunun gücünü ortaya çıkartırken; doğallık ve parıltı Grace ile yeniden hayat bulacak. Blaze'de ölümsüz ‘femme fatale’ karakter yerinden aramızda dolaşırken, Grace  yarattığı ışıltı ile modern bir ilham perisi olacak. Futuristik etkileri hissedeceğiniz Celeste, cennetten gelen bir güzelliği aktarırken, kulüp kültürünün yeniden doğumundan ilham alan Roxy, bulunduğu her ortamda bakışların ona çevrilmesine neden olacak, çarpıcı ve enerjik bir görüntü yaratılmasını sağlayacak.

www.wella.com

False