GeriAlışveriş Tuba Ünsal’dan annelere öneriler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Tuba Ünsal’dan annelere öneriler

Tuba Ünsal’dan annelere öneriler

Anneluften.com’da anneleri artık Tuba Ünsal karşılıyor!

Türkiye’nin çok çeşit sunan anne-bebek-çocuk sitesi Annelutfen.com’da, anneleri artık Tuba Ünsal karşılıyor. Ünsal, annelik deneyimini, alışveriş tüyolarını ve çok daha fazlasını Annelutfen anneleriyle paylaşacak.

Güleryüzlü anne Tuba Ünsal Annelutfen.com’da…12 binden fazla ürün ile Türkiye'nin en büyük anne-bebek-çocuk alisveris sitesi olan Annelutfen.com'da "haftanın ürünlerini" seçerek annelerle paylaşacak olan deneyimli anne Ünsal, buna ek olarak düzenleyeceği yarışmalar ve öneri yazılarıyla da annelere keyifli zamanlar yaşatacak ve çocuklarıyla edindiği tecrübeleri Annelutfen anneleriyle paylaşacak.

Aynı zamanda merak edenler için Ünsal’ın alışveriş tüyoları, çocukları için en çok tercih ettiği ürünler de Annelutfen’de yerini alacak. Ünsal, kendisi ve çocukları için aklında hangi ürün varsa kolaylıkla bulabildiğini belirttiği Annelutfen’de ayrıca dokuz farklı konsept altında severek kullandığı ürünleri bir araya getiriyor. Üstelik Annelutfen.com annelerine tatlı bir hediye! Bu hafta sonu Annelutfen.com’dan verilen tüm siparişlerde kargo bedava… 

False