GeriEtkinlikler Tepe Nautilus’tan 90. yıla özel kutlama
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Tepe Nautilus’tan 90. yıla özel kutlama

Tepe Nautilus’tan 90. yıla özel kutlama

Cumhuriyet Bayramı coşkusu görkemli etkinliklerle kutlanacak.

Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaptığı kampanyalarla birleştiren Tepe Nautilus, 29 Ekim’de ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatacak.

İstanbul’un köklü alışveriş merkezlerinden Tepe Nautilus, Cumhuriyetimizin 90’ıncı yılını ve Atatürk haftasını görkemli etkinliklerle kutlayacak. Marmaray’ın 29 Ekim’de açılmasıyla birlikte İstanbul’un iki yakasını buluşturmaya hazırlanan Tepe Nautilus, 29 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında gerçekleştireceği Atatürk ve Cumhuriyet konulu etkinlikleriyle ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatacak.

Ziyaretçi ihtiyaçlarını dikkate alarak iç dekorasyonunu yenileyen Tepe Nautilus, 26-29 Ekim’de 14.00-16.00 saatleri arasında Atatürk’ün sevdiği şarkılar ve marşlarla ziyaretçilerine farklı bir keyif yaşatacak. 29 Ekim - 10 Kasım tarihleri arasında Atatürk ve Cumhuriyet konulu sergiye ev sahipliği yapacak Tepe Nautilus, 29 Ekim’de 100 TL’lik alışveriş yapan ziyaretçilerine Atatürk imzalı tişört, 50 TL’lik alışveriş yapan ziyaretçilerine ise Atatürk’ün imzasının bulunduğu stickerları hediye edecek.

Yer: Tepe Nautilus

Adres: Fatih Cad. No: 1 Acıbadem Kadıköy - İstanbul

Tarih: 29 Ekim - 10 Kasım

False