GeriAlışveriş Tchibo ile sonbahar şıklığını yakalayın!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Tchibo ile sonbahar şıklığını yakalayın!

Tchibo ile sonbahar şıklığını yakalayın!

Hiçbir detayın atlanmadığı “Aksesuar Şenliği”

Tchibo mağazalarında satışa çıkacak “Aksesuar Şenliği” teması sonbahar koleksiyonuyla Tchibo severlere dört dörtlük şıklık vadediyor.

Her hafta değişen temalarıyla farklı ürün çeşitlerinden oluşan kataloğunu müşterilerine sunan Tchibo’da “Aksesuar Şenliği” başlıyor. Aksesuar denilince ilk akla gelen çanta çeşitlerinde birbirinden farklı modelleri kadınların beğenisine sunan Tchibo’da olası tehlikeli durumlarda zincirin çekilmesi ile yüksek sesli bir acil durum sinyali veren el çantası alarmı da yer alıyor. Hemen herkesin çantasında bulunan deri cüzdan ve akıllı telefon kılıflarına da yer verilen “Aksesuar Şenliği” teması, şıklığı kadar fonksiyonelliğiyle de hayatları kolaylaştıracak ürünleri kapsıyor. Temada ayrıca tüm aile fertlerine uygun, değişen mevsimle beraber üşümeye başlayan ayakları ısıtmak için rengarenk ve farklı çeşitlerdeki hava aldıran çoraplar bulunuyor.

Tchibo her şeyi düşünür

 “Aksesuar Şenliği” temasında özellikle seyahatlerde tercih edilen tekrar doldurulabilir parfümlük, birçok Tchibo sever kadına seyahatleri esnasında el çantalarında parfümlerini yanlarında taşıyabilme imkanı veriyor. Huni kullanmadan kolayca kullanılabilen ve tekrar doldurulabilir özelliği taşıyan parfümlüğün yanı sıra yine el çantasında kolayca yer bulabilen küçük ve kompakt makyaj setleri de temada satışa çıkacak ürünler arasında bulunuyor.

www.tchibo.com.tr

False