GeriAlışveriş Tchibo’dan sade, rahat ve organik çözümler!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Tchibo’dan sade, rahat ve organik çözümler!

Tchibo’dan sade, rahat ve organik çözümler!

%100 organik pamuktan üretilen “Sade ve Rahat” ürünler...

Tchibo’dan günün bütün yorgunluğunu söküp alacak; sade, rahat ve çözümler…1 Ağustos’tan itibaren satışa sunulacak ürünlerin arasında pamuktan üretilen iç çamaşırı, pijama ve nevresim takımları yer alıyor. “Sade ve Rahat” ürünler yaz sıcağında serin tutuyor.

Tchibo’nun 1 Ağustos’ta başlayacak “Sade ve Rahat” adını taşıyan organik pamuk kumaşlardan üretilen iç çamaşırı, pijama ve nevresim takımları içeren yeni temasında yer alan ürünler doğallıktan gelen rahatlıklarıyla günün yorgunluğunu atmaya katkıda bulunuyor.

“Sade ve Rahat” başlıklı temada yer alan sütyen ve külot setleri organik pamuğun yumuşaklığını ve yüksek emicilik özelliğini taşıyor. Hassas cilde sahip olanlar için gün içinde büyük bir rahatsızlık kaynağı olan dikişli çamaşırlara bir alternatif olan dikişsiz iç çamaşırı takımları ise kıyafetin dışından belli olmamanın yanısıra organik pamuğun bütün faydalarını sunuyor. %100 saf organik, parlak kumaştan üretilen saten ve jarse nevresim takımları ise yaz gecelerinde serinliği koruyarak deliksiz ve kaliteli bir uyku imkanı sunuyor.

Sürdürebilir pamuk üretimini destekleyen Tchibo koleksiyonunda yer alan tüm ürünler Organic Exchange 100 Standard, Organic Exchange Blended Standard ve Textile Exchange sertifikalarını taşıyor.

%100 organik pamuktan üretilen “Sade ve Rahat” ürünler, 1 Ağustos Çarşamba gününden itibaren tüm Tchibo mağazalarında, Tchibo.com.tr’de ve 444 2 826 numaralı telefonla sipariş hattında satışa sunulacak.

False