GeriEtkinlikler sun.day.sky Festivali Başlıyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

sun.day.sky Festivali Başlıyor

sun.day.sky Festivali Başlıyor

Açık hava festivaline hazır mısınız?

Açık havada güneş ve müziğin keyfini çıkarmaya hazır mısınız? Birbirinden farklı eğlenceli aktiviteleriyle ‘’Ücretsiz Kent Festivali’’ sun.day.sky festivali başlıyor. 

İstanbul’un “ücretsiz kent festivali” sun.day.sky, 3. yılında yine dopdulu bir içerikle 23–24 Temmuz tarihlerinde santralistanbul’da alternatif ve keyif dolu bir hafta sonu yaşatacak. Her sene bizi bambaşka deneyimlerle buluşturan sun.day.sky, bu yıl da kaçırılmayacak sürprizlerle dolu.

sun.day.sky’da Kimler ve Neler var?

Müzik gruplarının canlı performansları, genç tasarımcıların son koleksiyonları, markaların ilginç ürünleri, DJ’lerin performansları, Plak Pazarı’nın bağımsız ve alternatif plak dükkanları, santralatölye’nin çocuklar için tasarladığı atölye ve oyun alanı, Özgür Hisset Alanı’nın aktiviteleri sun.day.sky’ın içerikleri arasında.

Santralistanbul ve showhow işbirliği ile düzenlenen sun.day.sky, üçüncü yılında 23- 24 Temmuz’da bol güneş, iyi müzikler, lezzetli yemekler eşliğinde, Plak Pazarı’nda eski plakları karıştırmak, Bazaar alanında kentin genç tasarımcılarının standlarından alışveriş yapmak veya yemyeşil çimlerin üzerinde gün boyunca dinlenmek isteyen herkesi santralistanbul’a davet ediyor.
Türkiye’nin yegane çocuk canlısı festivali sun.day.sky, çocukları yine unutmuyor! Siz güneşin keyfini çıkartırken çocuklarınız santralatölye’nin yürüttüğü atölyelerde hem eğlenecek hem öğrenecek.

www.sundaysky.net

False