GeriEtkinlikler “Sonsuzluk-Eternity” Sergisi Açıldı!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

“Sonsuzluk-Eternity” Sergisi Açıldı!

“Sonsuzluk-Eternity” Sergisi Açıldı!

Sergide 21 genç sanatçının eserleri bulunuyor.

Dolapdere semtindeki Antikacılar Çarşısı’nda yer alan Tunca Sanat Galerisi’nin “Sonsuzluk-Eternity” başlıklı karma sergisi 1 Haziran 2011 Çarşamba günü açıldı. Sergi, 10 Temmuz 2011 tarihine kadar ziyaret edilebilir.

21 genç sanatçının eserlerinin bulunduğu serginin açılışı Erdal Matraş, Mesut Urgancılar, Ali Gürsoy, Altuğ Hacıalioğlu ve Mustafa Alabora gibi birçok koleksiyoner, iş adamı ve sanatçının katılımıyla gerçekleşti.

İstikrarlı çalışan, önemli çalışmalara imza atmış ve geleceğe büyük umutlar vaad eden sanatçıların bir araya geldiği “Sonsuzluk-Eternity” başlıklı karma sergide, 21 sanatçıya ait toplam 54 eser bulunuyor. Sergide Gökhan Balkan, Kazım Karakaya, Tülay İçöz, Serdar Akkılıç, Çağatay Odabaş, Sezin Terzi, Seydi Murat Koç, Ceyda Caba, Erdinç Babat, Erol Doğaner, Kadir Ablak, Nevres Akın, Raşit Altun, Reşat Bayraktar, Semih Zeki, Melissa Mey, Emel Ülüş, Ferit Yazıcı, Sevinç Yıldız, Hülya Bakkal ve Gazi Sansoy’ın eserleri sanatseverlerle buluşuyor.

Cemal Batur tarafından 2007’de kurulan Tunca Sanat Galerisi’nin ev sahipliği yaptığı “Sonsuzluk-Eternity” sergisi, “bitirmemek” üzerine kurulu. Genç sanatçıların sergide yer alan eserleri zamanın ve yaşamın içini doldurmanın, son derece soyut bu iki kavramı anlamlandırmanın yollarından biri olan “bitirmemek”i, “bitmeyeceğini bilmek”i vurguluyor.

www.tuncasanat.com

False