GeriAlışveriş Siz Polo’nuzu Tasarladınız mı?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Siz Polo’nuzu Tasarladınız mı?

Siz Polo’nuzu Tasarladınız mı?

Sevgililer Günü'nde en özel hediyeyi siz verin.

14 Şubat Sevgililer Günü için en yaratıcı hediyelerden biri U.S. Polo Assn.’dan geldi. “Kendi Polonu Tasarla” uygulamasıyla tüketicilere en özel Sevgililer Günü hediyesini tasarlama imkanı sunuyor.

www.kendipolonutasarla.com sitesine girenler gömlek, tişört ve sweat-shirt’lerini kendilerine özel yepyeni renkler, logolar ve armalarla tasarlayıp online sipariş edebiliyor, 14 Şubat’ta sevgililerine en özel hediyeyi verebiliyor.

Gördüğü büyük ilgi üzerine tişörtün ardından şimdi de gömlek ve sweat-shirt eklenen “Kendi Polonu Tasarla” uygulaması, giysinin rengine, armasına, kalıbına, koluna işlenecek nakışa kadar kişiye özel tasarım imkanı sunuyor. Tüketiciler, ürünün üzerine kendilerinin veya sevgililerinin isimlerini yazarak ölümsüzleştirebiliyor. Uygulama sayesinde herkes sevgilisine özel, unutulmaz bir hediyeyi kendi elleriyle hazırlayabiliyor. Tasarlanan ürünler 2 hafta içinde adrese teslim ediliyor.

Ayrıca “Kendi Polonu Tasarla” sitesine üye olup kendi Polo ürününü tasarlayan ve galeriye ekleyen her 100. kişiye tasarladığı ürün hediye ediliyor.

www.kendipolonutasarla.com

False