GeriSağlık Sevgilinize hediye seçemiyor musunuz?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sevgilinize hediye seçemiyor musunuz?

Sevgilinize hediye seçemiyor musunuz?

Sevgililer Günü'nde hediye seçerken dikkat edilmesi gerekenler.

Sevgililer Günü için hediye seçerken, yaratıcı olmanın ve hediye alınacak kişiyi iyi tanımanın en önemli iki kriter olduğunu belirten Yazar Şenay Duru Özaltın, hediye seçimi konusunda uyarılarda bulundu.

Sevgilinizi iyi tanıyın

Sevgilinize bir hediye seçerken ve seçilen bu hediyeyi ona sunarken keyif duyduğunu görmek ne güzel bir mutluluktur. İşte bu mutluluğu yakalamak için sevgilinizin zevkini, nelere merakının olduğunu, hangi yemekleri sevdiğini, sanatla ilgili fikirlerini, ne tür müzik ve kitaplardan hoşlandığını öğrenmeniz, kısaca sevgilinizin “kişiliği” hakkında az da olsa bilgi sahibi olmanız gerekir. Bu konuda onun çevresinden bilgi de toplayabilirsiniz.

Bunları asla unutmayın!

Hediye seçerken önemli olan, az da olsa o kişiyi tanımak ve hediye seçiminde yaratıcı olmaktır. Hediye konusunda uygun bir şey seçmek için vakit ayırmak kadar, kişinin kendi becerileri ve emeğiyle hazırlayabileceği bir şey yaratabilmesi de önemlidir.

Değişik hediye önerileri

Geleneksel olarak sevgililer birbirlerine çikolata, çiçek, aşk şiirleri ya da mektupları gönderirlerdi. Günümüzde ise çiftler birbirleriyle hediyelerin orijinalliği konusunda adeta yarışıyor gibiler. İşte bunlara birkaç değişik örnek:

Çekici ve seksi olmak, karşıdaki kişiyi tavlamak ve aşk konularında kitaplar

Seksi iç çamaşırları

Poker seti

Yemek kitabı

Şarap tadım seti

Bir spor kulübüne üyelik

Yemek yapmayı seven erkeğe mutfak önlüğü

İçine ilişkinin gelişme dönemlerini kapsayan fotoğrafların yerleştirildiği kocaman bir çerçeve

False