GeriAlışveriş Sevgililer Günü Hediyeniz Yeşil'den!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sevgililer Günü Hediyeniz Yeşil'den!

Sevgililer Günü Hediyeniz Yeşil'den!

Sevgililer günü için özel hediyeler!

Modayı takip eden hem bayanları hem de bayları düşünen vazgeçilmez markanız Yeşil, sevgilier gününde de sizlerle! Koleksiyonları ve özel tasarımları ile rahatlığı ve şıklığı bir arada beğeninize sunuyor.

Erkekler de Hediye Almayı Sever

Rahatlığı ön planda tutan ama daima şık olmak isteyen erkeklere göre farklı renk ve modeller bulunan Yeşil erkek koleksiyonundan özel bir seçim yapın. Günlük yaşamda daha da rahat giyinmeyi tercih eden sevgilinize ise erkek koleksiyonunda yer alan casual ürünlerden birini hediye edebilirsiniz.

Ayakkabı dışında farklı hediye alternatifleri de düşünebilirsiniz. Sevgilinize güzel deri bir cüzdan, kemer, kartvizitlik veya iş çantası da hediye edebilirsiniz. %100 deriden üretilen yeşil aksesuarları erkeklerin günlük hayatında kullanmayı tercih edecekleri kullanışlı bir hediye olacak.

Tüm Kadınlar Ayakkabı Sever

Dünyada ayakkabı ve çantaya ilgisi olmayan kadın var mıdır sizce? Bizce kesinlikle yoktur.

Sevgililer Günü için hediye arayan beyler hemen bir Yeşil mağazasına giderek sevdiğiniz kadına şık bir ayakkabı almalısınız. Aldığınız ayakkabıya uygun bir çanta sevgiliniz için çifte mutluluk olacak. Kadın koleksiyonunda yer alan ayakkabı ve çanta modelleri arasında seçim yapmakta zorlanacaksınız ama sevgililer gününde onun için aldığınız şık bir çift ayakkabı daima hatırlanacak bir hediye olacak…

www.yesil.com.tr

False