GeriAlışveriş Sephora’nın bu ayki popüler ürünleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sephora’nın bu ayki popüler ürünleri

Sephora’nın bu ayki popüler ürünleri

İşte, Hot Now serisi…

Güzellik dünyasının önemli markası Sephora, yeni ayın en popüler ürünlerini belirledi. Sephora Mağazaları’nda “Hot Now” konseptiyle, Benefit Fine One One, Sephora Outrageous Gold Edition, Hugo Boss Red ve Make Up For Ever HD Power ürünleri yerini aldı!


Sephora’nın bu ayki popüler ürünleri

Benefit FineOne One

Benefit, dudaklar ve yanaklar için çok özel bir renklendirici stick satışa sunuyor. Benefit Fine One One Stick, mercan, pembe şampanya ve olgun karpuz olmak üzere 3 farklı tonu bir arada bulunduruyor. Yanaklara uygulandığında aydınlık görüntü veren renklendirici stick, yüz hatlarının da ortaya çıkmasını sağlıyor. Birbirinden canlı ve moda tonların yer aldığı ürün, dudaklara uygulandığında çekici ve bir o kadar da göz alıcı bir etki yaratıyor. Ürünün kremsi kıvamı, kolay ve pratik makyaj imkanı sağlıyor.


Sephora’nın bu ayki popüler ürünleri

Sephora Outra Geous Gold Edition

Sephora’nın en çok beğenilen maskarası olan Outrageous, sınırlı sayıda üretilen Gold serisi mükemmel kirpiklerin sırını açıklıyor. Outrageous serisinin 1. senesine özel üretilen ürün, altın renkli ambalajıyla da göz dolduruyor. Sephora Outrageous Gold Edition ile daha siyah, hacimli ve kıvrık kiprikler hayal olmaktan çıkıyor!


Hugo Boss Red

Erkeklerin dayanılmaz kokusu Hugo Boss, yeni parfümüyle baştan çıkarmaya hazırlanıyor. Hugo Boss Red, renk değiştiren kışkırtıcı şişesi ve mükemmel kokusuyla adeta büyülüyor. Isı teknolojisi kullanılarak üretilen parfüm, vücut ısısına göre renk değiştiriyor.


Make Up For Ever HD Powder

Makyaj uzmanı marka Make Up For Ever’ın HD pudrası, kullananları kendine yeniden aşık ediyor. En çok satan pudralar arasında yer alan ürün, transparan yapısıyla tüm cilt tonlarıyla uyum gösteriyor. İnovatif bir ambalajlı pudra,, kusursuz bir ten rengi sağlıyor. Trambolin özelliğine sahip pudra, yalnızca gerekli miktarda pudra kullanmayı sağlıyor. 

False