GeriAlışveriş Schwarzkopf Gliss ile saçlara derinlemesine bakım
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Schwarzkopf Gliss ile saçlara derinlemesine bakım

Schwarzkopf Gliss ile saçlara derinlemesine bakım

Mükemmel görünen saçlar için mükemmel çözümler yaratan Schwarzkopf Gliss!

Saçlar her gün en derin katmanına kadar zarar görüyor, bu yüzden de sertleşip yıpranıyor. Canlılığını ve esnekliğini geri kazanmak için de tüm katmanlarına nüfuz eden Amino - Protein Seruma ihtiyaç duyuyor. Mükemmel görünen saçlar için mükemmel çözümler yaratan Schwarzkopf Gliss saç uzmanları işte bu yüzden; Gliss Serum Deep - Repair Ürün Serisini yarattı.

SADECE 1 HAFTA İÇİNDE YOĞUN VE DERİNLEMESİNE BAKIM

Dünyaca ünlü Alman markası Schwarzkopf tarafından geliştirilen Gliss Serum Deep – Repair Ürün Serisi, saçlara canlılık ve esneklik kazandıran onarıcı bakım gerçekleştiriyor. Amino - Protein Serum içeriği ile saçın 10 kat derinine kadar nüfuz eden yenilikçi seri, ipeksi yumuşak saçlara sahip olmanızı sağlıyor. Canlılığını yitirmiş ve yıpranmış saçları sadece 1 hafta içinde yeniden yapılandırarak esneklik kazandırıyor. Yeni seri; şampuan, saç kremi, sıvı saç kremi, saç bakım maskesi ve saç bakım serumundan oluşuyor.

Schwarzkopf Gliss ile saçlara derinlemesine bakım

YIPRANMIŞ SAÇLARA GLISS SERUM DEEP - REPAİR ŞAMPUAN

Gliss Serum Deep - Repair Şampuan, sıvılaştırılmış keratin ile saç telinin yapısında ve yüzeyinde zarar görmüş kısımları derinlemesine onarıyor. Böylece saçları yeniden yapılandırarak kalitesini artırıyor. Formülündeki Amino - Protein Serum ise 1 hafta içinde derinlemesine bakımla canlı, esnek ve yumuşacık saçlar yaratıyor. Şampuan sonrası ürünleri de düzenli olarak kullanmanız, ıslak saçlara masaj yaparak uygulamanız ve sonrasında iyice durulamanız yeterli oluyor.

GLISS SERUM DEEP - REPAİR SIVI SAÇ KREMİ İLE BAKIMLI SAÇLAR

Saçlarınızda daha güçlü bir etki için Gliss Serum Deep - Repair Sıvı Saç Kremi’ni her yıkamadan sonra hafif nemli ya da kuru saça durulamadan uygulayabilirsiniz. Anında etki ile kolay taranabilirlik sağlayan ürün, Amino - Protein Serum ve sıvı keratin içeriği ile 1 hafta içinde canlı, esnek ve yumuşacık saçlara sahip olmanıza yardımcı oluyor. 

 

Schwarzkopf Gliss ile saçlara derinlemesine bakım
 

GLISS SERUM DEEP - REPAİR SIVI SAÇ KREMİ CANLI VE ESNEK SAÇLAR YARATIYOR

Yıpranmış ve canlılığını kaybetmiş saçların ihtiyacı olan yüksek performanslı formülü ile yoğun bakım ve onarım gerçekleştiren Gliss Serum Deep - Repair Saç Kremi, saçları derinlemesine yapılandırıyor. Her yıkamadan sonra ıslak saçlara masaj yapılarak düzenli uygulanıp durulandığında, Amino - Protein Serum ve sıvı keratin içeriği sayesinde canlı, esnek ve kolayca taranabilen saçlarınız oluyor.

GLISS SERUM DEEP - REPAİR SAÇ BAKIM MASKESİ SAÇLARI ONARIYOR

Gliss Serum Deep - Repair Saç Bakım Maskesi, önceden yıkanan ve durulanan saça masaj yapılarak uygulandığında, Amino - Protein Serum ve sıvı keratin ile derinlemesine bakım gerçekleştirerek yıpranmış saçları onarıyor. Artan canlılık ve fark edilir esneklik ile kusursuz görünen saçlar ortaya çıkıyor. 

False