GeriAlışveriş Sağlıklı Yemek, Sağlıklı Tencere’de!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sağlıklı Yemek, Sağlıklı Tencere’de!

Sağlıklı Yemek, Sağlıklı Tencere’de!

Her şey kapağın altında!

Besin değerini koruyan tencere Hecha, pişirdiğiniz yemeklerin hem besin değerini hem de vitaminini koruyor. Lezzetini kaybetmeyen yemeklerle çocuklarınız ve aileniz iştahla yemek yiyecek!

PFOA ve PFOS gibi kanserojen maddeler içermeyen Hecha döküm tencere ve tavaları, sağlıklı pişirme yöntemi olarak tavsiye ediliyor. Çocukları için hem sağlıklı hem de lezzetli yemek pişirmek isteyen annelerin mutfaklarında yerini alan Hecha dökme tencere ve tavalar, farklı özellikleri ile tercih sebebi oluyor.

Dökme yapısı sayesinde çizilmeme özelliği ile annelerden tam not alan Hecha tencere ve tavalar, son derece dayanıklı olmasının yanı sıra, yemekleri diğer tencerelere göre çok daha hızlı ve her yeri eşit oranda pişirebiliyor.

Sıcaklık Kaybı Yok

Isıyı sürekli üzerinde tutarak pişecek olan gıdanın tavanın sıcaklığını çalmasına izin vermeyen, sıcaklık kaybını minimuma indiren Hecha ürünleri, yemeğin, özellikle et ürünlerinin, etrafında ‘mühür’ denilen kabuğumsu bir tabakanın oluşmasını sağlıyor. Böylelikle mühürlenen yiyeceğin lezzeti, suyu ve tüm besin değerleri içinde kalması sağlanıyor.

Eskinin dayanıklılığı, yeninin etkileyici ve kullanışlı tasarımı, Hecha ürünlerinde birleşiyor. Farklı, şık ve renkli tasarımları ile mutfaklarda gözlere de hitap eden Hecha, pişirme konusundaki üstünlüğü ile de damaklara hitap ediyor.

Her Tür Yemek Pişirilir

Çocukları ve diğer aile üyeleri için titiz davranan anneler, Hecha ile her tarifi en lezzetli tadı ile yakalayabiliyor. Et yemeklerinden sebze yemeklerine, makarnalardan hamburgere, tatlılardan ekmeğe kadar birçok lezzeti sevdiklerinize sağlıkla sunacaksınız.

Hem ocak hem de fırın kullanımına uygun, özel olarak üretilen Hecha ürünlerini, dilediğiniz şekilde kullanmanız mümkün. 16 farklı parçadan oluşan Hecha Black Serisi ile renkleri ve farklı tasarımıyla mutfaklara canlılık getiren Hecha Ottoman Serisi’nin fiyatları çok uygun fiyatlarla!

Hecha’nın tüm ürünlerini; Boyner, Macrocenter ve Tepe Home gibi satış noktalarından alabileceğiniz gibi, www.hecha.com.tr adresinden de anında satın alabilir, satış noktalarının adreslerine web sitesinden ulaşabilirsiniz.

False