GeriAlışveriş Saçınızın gücünü ortaya çıkarın
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Saçınızın gücünü ortaya çıkarın

Saçınızın gücünü ortaya çıkarın

Amway’in yeni Premium saç bakım serisi SATINIQUE, saçlarınıza güç kazandırıyor.

Sağlıklı, parlak saçlar, canlı bukleler ile bakışları üzerinizde toplamaya hazır mısınız? Amway’in yeni premium saç bakım serisi SATINIQUE bakım, uygulama ve şekillendirme ürünlerinden oluşan yeni koleksiyonu ile saçlarınıza ihtiyacı olan gücü kazandırıyor.

Amway’in yeni premium saç bakım ürünleri serisi SATINIQUE’in gücünün ardında özel patentli ENERJUVE™ teknolojisi yatıyor. Amway bilimadamları tarafından geliştirilen bu eşsiz kompleks içerisinde, kuvvetlendirici lipidlerin benzersiz bir serisi, kreatin ve sağlıklı, ışıldayan saçlardan sorumlu saç yüzeyinin doğal bir bileşeni olan 18-MEA bulunmaktadır. 18-MEA'nın %80'inden fazlası, saçlarımızı her boyadığımızda kaybedilmektedir ve doğal olarak yeniden oluşamamaktadır. 18-MEA Hasar görmüş saçta bulunan negatif kutbun onarılması için üç şekilde çalışıyor. Çekirdeğe nüfuz ediyor, hasar gören alana özel bir şekilde bağlanıyor ve içten dışa onarmak ve canlandırmak için zayıf bölgeleri güçlendiriyor. ENERJUVE™ kompleks, ipeksi ve yumuşak saçlar için 18-MEA'nın geri kazanılmasına yardımcı olur, saçlarınıza derinlemesine nüfuz eder, hasarın işaretlerini hedef alır ve içten dışa saçı onararak canlılık verir.

Botanik ve besin maddelerinden oluşan eşsiz bir karışım

Mükemmel saçlar, doğanın ve bilimin mükemmel dengesinden meydana gelmektedir. E Vitamini ve Pro Vitamin B5 içeren SATINIQUE koleksiyonu, aynı zamanda formülündeki doğal bileşenler ile saça yeniden canlılık kazandırıyor. İçeriğinde bulunan Kukui Tohumu Yağı, mat, kuru ve şekillendirilemeyen saçları nemlendirerek parlaklık kazandırırken Macadamia Fındığı Yağı, düz ve cansız saçlara doğal hacim kazandıran hafif bir şekillendirici görevi görüyor. Nar özütü, hasarlı görünümü nazikçe onararak UV ışınlarına, kimyasallara ve dış etkenlere maruz kalmış saçın renginin korunmasına yardımcı olurken Hodan Yağı– 2’si 1 arada formüller için daha yoğun kremsi bir içerik sunuyor. Boyalı ve özellikle daha fazla hasar gören saçlar için geliştirilmiş Sülfat içermeyen Onarıcı Sistem Ürünleri saç dostudur ve boyanın daha uzun süre daha gerçek renginde kalmasını ve saç boyasını uzun süre yıkamaya karşı korunmasına yardımcı olur.

Özel koku ve yeni ambalajla kişiselleştirilen koleksiyon

SATINIQUE sadece içeriğini değil kokusunu da yeniliyor. Bergamot, yeşil elma ve ahududu ile öne çıkan Refreshing koku, Şam gülü, gül çayı ve miskin tamamladığı tazeleyici çiçekler hissi uyandırırken sulu armut ve yeşil çay ile başlayıp gül, müge ve su meyvelerinin izlediği ve misk ve orman ile tamamlanan Signature Koku canlandırıcı ve yatıştırıcı bir etki yaratıyor.

Koleksiyon için özel olarak yaratılan iki kokudan birini içeren SATINIQUE formülleri aynı zamanda faydalarına göre sınıflandırılıp bunları ifade eden ambalaj renkleri ile daha da kişiselleştiriliyor.

Nemlendirici ve Signature Kokulu şampuan ve krem; turuncu, Boyalı Saçlar için Onarıcı ve Refreshing Kokulu şampuan, krem ve canlandırıcı maske; macenta, Extra Hacimlendirici ve Signature Kokulu şampuan ve krem; mor, 2’si bir arada ve yine Signature Kokulu şampuan&saç kremi ise yeşil renkli ambalajdan oluşuyor.

Yeni yılda saçlarınıza en iyi bakımı göstermek istiyorsanız, patentli ENERJUVE™ teknolojisi, özel koku ve renkte ambalaj içeren yeni SATINIQUE serisi ile tanışmak için acele edin…

False