GeriEtkinlikler Playdate Turkey etkinlikleri hızla devam ediyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Playdate Turkey etkinlikleri hızla devam ediyor

Playdate Turkey etkinlikleri hızla devam ediyor

Bu sıcak ortamda anneler ve çocukları keyifli vakit geçirdi.

21 Kasım'da Mini Aktivite'nin sıcak ortamında buluşan çocuklar sanat atölyesini ufak bir keşiften sonra minik elleriyle harikalar yaratmaya hazırdı. Atölye önlüklerini taktıktan sonra hep birlikte işe koyulan miniklerin su bazlı boyalarla tuvale yansıttıkları hayal güçleri görülmeye değerdi.

    

Boyalarla yaptıkları aktivitenin ardından çocuklar, eğitmenleri eşliğinde hep birlikte şarkılar söyleyip oyunlar oynadılar. Lezzetli ikramların tadına baktıktan sonra tuvale yaptıkları resimler, üzerlerine isimleri yazılarak kendilerine hediye edildi. Böylece minik elleriyle yaptıkları ilk eserler o günü anımsatacak sevimli birer anıya dönüştü.

[fotogaleri=595]

Son günlerde en çok satılanlar listesinde bulunan "Bir Kadının Hikayesi" kitabının yazarı Gökçe Dölek, annelere imzalı kitabını hediye etti.

Playdate Turkey Hakkında: Farklı mekanlarda farklı temalı etkinlikler düzenleyen Playdate Turkey ile aynı grup yaşta olan çocuklar sosyalleşirken ebeveynler de keyifli vakit geçiriyor. Etkinliklerden haberdar olmak için ebeveynler ücretsiz olarak web sitesinden (www.playdateturkey.com) Playdate Turkey’e üye olarak, düzenli mailingler ile etkinliklerden haberdar olabiliyor.

Fotoğraflar: Doğum Fotoğrafçısı Aslıhan Tokat

False