GeriAlışveriş Penti 2014 plaj koleksiyonu
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Penti 2014 plaj koleksiyonu

Penti 2014 plaj koleksiyonu

Penti, 2014 Plaj Koleksiyonu kadınlara bu yaz genç ve dinamik bir görünüm sunuyor.

Penti 2014 Plaj Koleksiyonu ile bu yaz plajları kasıp kavurmaya hazırlanıyor. Karışır&Yakıştır tasarımlarıyla kadınların beğenisini kazanan koleksiyon, renkleri ve desenleriyle de enerjik ve unutulmaz bir yaza merhaba diyor.

Katalog çekimlerini Güney Afrika’nın başkenti Cape Town’da gerçekleştiren Penti, 2014 Plaj Koleksiyonu ile bu yaz kadınlara, her zamankinden daha genç ve dinamik bir görünüm sunuyor. Penti’nin yeni renkler ve formlarla oluşturduğu plaj koleksiyonunda, geniş bir mayo ve bikini grubunun yanı sıra plaj giyim ve aksesuarları da yer alıyor. Klasik kalıpların dışına çıkmak isteyenler için Penti’de bu yaz birbirinden farklı renk, desen ve model seçeneği bulunuyor. Sezondaki moda görünümleri kendine özgü yorumuyla plaj koleksiyonuna yansıtan Penti, unutulmaz bir yaz vaat ediyor. Parıltılı kumaşların kullanıldığı bikini tasarımları güneş ışıklarını kadınların üzerinde topluyor. 

[fotogaleri=806]

Yaz boyunca hem kıyafetlerde, hem de aksesuarlarda yer alacak fırfır ve püskül detayları, Penti bikini koleksiyonunda en iddialı modellerini oluşturuyor. Renkleri ve desenleriyle dikkat çeken tasarımlar arasındaki palmiye ve geometrik desenli bikiniler ise doğa tutkunlarının favorisi oluyor.

Bu sezon plajlarda kadınların her daim tercihi olan basic modellerin yanı sıra moda kesimler ve farklı tarzlar dikkat çekiyor. İkonik parçalar basic modellerle birleşerek farklı bir stil oluşturmayı sağlıyor. Retro görünümlerin öne çıktığı yeni sezonda mayolar en az bikiniler kadar beğeni topluyor. Mayo tasarımlarında iddialı sırt detayları öne çıkıyor.

Kadınların vazgeçilmezi olan Karıştır&Yakıştır ürünlerinin yer aldığı koleksiyonun ana renklerini tüm yaz boyunca etkisini hissettirecek yumuşak pastel tonlar ve neonlar oluşturuyor. Limon sarısı, nane yeşili ve somon rengi bu yaz plaj koleksiyonunun temel renklerini oluşturuyor. Diğer öne çıkan renk paletini ise sorbe, fuşya ve mavi renkleri oluşturuyor. Siyah-fuşya renkleri ise bu yazın en dikkat çeken ikilisi oluyor.

Farklı olmak isteyenlere “Karıştır&Yakıştır”

Penti’nin ikonikleşen Karıştır&Yakıştır temalı tasarımları, bu yaz da, farklı tarzını plajlara taşımak isteyen kadınların tercihi oluyor. Farklı alt ve üst ürünlerle kombinlenebilen bikiniler, özgün stilleri kucaklıyor. Kadınların vücut ölçüleri göz önünde bulundurularak tasarlanan mayo ve bikiniler, hayal edilen çarpıcı, çekici ve fit görünüme kavuşmayı sağlıyor.

Dijital baskı çılgınlığı

Baştan ayağa tüm kıyafetlerde kendini gösteren dijital baskılar, yaz aylarında da Penti’nin bikini ve mayolar koleksiyonunda kendini gösteriyor. Sezonun en belirgin trendlerinden olan baskılı modeller, klasiklerin dışına çıkmak isteyen kadınlara hitap ediyor.

Plaj ikonları bu yaz daha iddialı

Farklı kalıp ve modellere sahip ikonik modeller, gündüzden geceye uzanırken şık görünmek isteyen kadınların beğenisini kazanıyor. Göğüsleri toparlayan bikini tasarımları, siyah ve altın renginin mükemmel uyumunu gözler önüne seriyor. Boyundan bağlı mayo modelleri vücuduna güvenen iddialı kadınların gönlünü çalıyor.

İster plajda, ister evde

Plaj modasının tamamlayıcısı olan ürünler bu yaz Penti koleksiyonunda kendini gösteriyor. Tshirt, pantolon, şort ve etek olmak üzere günlük hayatta da giyilebilen ürünler yazın kurtarıcısı oluyor. Bikinilerin renk paletiyle uyumlu pareolar ve plaj çantaları, rengarenk flip flop ve terliklerle plaj şıklığını tamamlıyor.
  

False