GeriAlışveriş Penelope ile Deliksiz Uykular
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Penelope ile Deliksiz Uykular

Penelope ile Deliksiz Uykular

Yumuşacık tenine yumuşacık dokunuş...

Günde 18 saat uyuması gereken bebeklere özel hediye PENELOPE’den. Yeni Snogy uyku tulumu kaz tüyü olma özelliği taşıdığı için bebeklerin nem dengesini ayarlıyor. Onlara da sağlıklı uyumak kalıyor.

Bebeğinizin yumuşacık tenine, bırakın yumuşacık Snogy kaz tüyü uyku tulumu dokunsun! Kendisinin olduğu kadar bebeğinin de uyku sağlığına önem veren anneler için PENELOPE Snogy kaz tüyü uyku tulumu, miniklere uykunun en deliksiz ve en güzelini veriyor. Uykuda daima anne sıcaklığını ve yumuşaklığını hissettiren Snogy kaz tüyü uyku yeleği ile 0-2 yaş arasındaki tüm bebekler, mışıl mışıl uyuyorlar.

Dünyanın en hafif ve uzun ömürlü dolgu maddesi olan kaz tüyünden üretilen PENELOPE Snogy uyku tulumu, doğal yapısıyla gece boyu bebeğinizin vücut ısısını dengeleyerek cildinin nefes almasını sağlıyor. Isı tutma özelliği ile sıcaklık değişimlerine karşı vücudu koruyor, nemi ayarlayıp, onun küçücük bedeni için ideal bir uyku ortamı sağlıyor. Snogy uyku tulumu, geceleri bebeğinizin vücudunun terini emerek, gündüz bu nemi havaya geri püskürtüyor.

Detaylı bilgi için: www.mayatekstil.com veya www.uykumgeldi.com web adresleri ziyaret edilebilir.  

False