GeriAlışveriş Paolo ile Daha Emin Adımlar
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Paolo ile Daha Emin Adımlar

Paolo ile Daha Emin Adımlar

Hem şık hem sağlıklı!

Doktorlar tarafından onaylanan King Paolo ayakkabı, ayaklarınızın rahatını düşünerek tasarlanmış olma özelliğinin yanında, klimalı olma avantajını sağlıyor. Bu ayakkabıya çok uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Türkiye’de bir ilk olan klimalı ayakkabıyı tasarladıktan sonra dünyada ilk kez ‘3 SİSTEM’ klimalı ayakkabının da mimarı olan King Paolo, şıklıktan ödün vermeden ayak sağlığını düşünenlerin bir numaralı tercihi olacak. Zengin model ve renk çeşidi ile sizin ve sevdiklerinizin ayak sağlığının dışında göz zevkine de hitap eden King Paolo kadın-erkek ayakkabıları, size alışılmışın dışında bir rahatlık sunuyor.

Sağlıklı, rahat ve şık ayakkabı modelleri ile sektöre yeni bir soluk getiren King Paolo, ürünlerinin içerisindeki pompa sayesinde ayaklarda hava dolaşımı sağlarken, modellerin içinde ve dışında su bazlı deri kullanılarak ayakta nem ve bakteri oluşumu da engellenmiş oluyor. İçerisindeki bu özel sistem sayesinde hava sirkülâsyonunu oluşturarak ayağın nefes almasını sağlayan King Paolo ayakkabılar ile artık uzun yürüyüşler sonrası çekilen ayak ağrıları da tarih oluyor.

Hastalıkları da Unutmuyor

Doktor onaylı King Paolo; diyabet, romatizma, bel ağrısı, yarım düztaban, topuk dikeni, nasır gibi rahatsızlıkların tedavisinde hastaları yalnız bırakmazken aynı zamanda şık ve kaliteli modelleri ile şıklığınızı tamamlıyor.

Eğer siz de şıklığın yanı sıra ayak sağlığına da önem verenlerdenseniz ayağınızda King Paolo olmadan dışarı adımınızı bile atmak istemeyeceksiniz. Türkiye genelindeki 300’ü aşkın bayi ağıyla King Paolo ürünlerine kolayca ulaşabilirsiniz.

False