GeriEtkinlikler Olimpiyat çoşkusu Tepe Nautilus’ta!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Olimpiyat çoşkusu Tepe Nautilus’ta!

Olimpiyat çoşkusu Tepe Nautilus’ta!

Eğlenceli parkurları çocuklar çok sevecek.

Türkiye’nin seçkin alışveriş merkezlerinden olan Tepe Nautilus, 11 – 19 Ağustos 2012 tarihleri arasında keyifli ve eğlenceli vakit geçirmek isteyen, 12–15 ve üstü yaş gruplarındaki çocuklar haydi Nautilus Olimpiyatları'na!

2012 Londra heyecanını çocuklara da yaşatmak isteyen Tepe Nautilus, açık otoparkında kurduğu parkurlarda, çocukları eğlenceli ama bir o kadar da kıyasıya bir yarışa tabi tutacak gibi görünüyor. Çocuklar, silindir, lastik, engelli koşu, ters merdiven, çit, çember gibi pek çok atlamalı-hoplamalı-koşmalı engeli, mümkün olan en kısa zamanda aşmaya çalışacaklar. Milli sporcularımızın da Londra’da kıyasıya yarıştığı Olympic Race parkuru, Tepe Nautilus Olimpiyatlarında 7’den 70’e herkesi bekliyor olacak. Milli Basketbolcu Kerem veya Kemal Tunçeri ise Tepe Nautilus Olimpiyatlarında yarışacak genç Olimpiyat tutkunlarını desteklemek amacı ile olimpiyatların gerçekleştiği günlerden birinde, belirli saatler aralığında aktivite alanını ziyaret edecek.

Olimpiyat etkinlikleri 11 – 19 Ağustos tarihlerinde, her gün 12.00 – 20.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Kıyasıya yarışılacak bu adrenalin dolu parkurlarda, ilk 8 gün boyunca 12 – 15 ve 15 yaş üstü 2 grup yarışacak. Her günün kendi kategorisinde, en yüksek skoru elde eden ( parkuru en hızlı tamamlayan ) 6 yarışmacı belirlenecek. 9. Gün, 19 Ağustos 2012 tarihinde, 12.00 – 20.00 saatleri arasında ise belirlenen yarışmacılar, final mücadelesi için AVM’ye davet edilerek finaller organize edilecek. Finallerin sonucunda her kategorinin 1. 2. ve 3.’lerine ödülleri takdim edilecek. 1.’lere; Sony PS 320 GB Uncharted 3 ve Kerem Tunçeri’nin A Milli takım forması, 2.’lere; Bianchi Bisiklet, 3.’lere ise; Boyner’den 125 TL değerinde hediye çeki hediye edilecek. Tepe Nautilus, bu eğlenceli olimpiyat heyecanını paylaşmak isteyen tüm çocukları ve ailelerini 11 Ağustos’ta bekliyor.

www.tepenautilus.com

False