GeriAlışveriş “Oilatum” ile Cilt Kuruluğuna Son!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

“Oilatum” ile Cilt Kuruluğuna Son!

“Oilatum” ile Cilt Kuruluğuna Son!

Dünya lideri dermatoloji firması Stiefel'in ürünleri Türkiye'de!

GSK'nin 2009 yılında satın aldığı dünyanın önde gelen dermatoloji firması Stiefel'in yenilikçi ve yüksek kaliteli ürünleri Türkiye'de satışa sunuldu. Bebeklerde ve çocuklarda kuru cilt problemlerine karşı kullanılan Oilatum, banyo formülü, krem ve duş jeli formlarında hizmete sunuldu.

2009 yılında GlaxoSmithKline (GSK) bünyesine katılan, dünyanın lider dermatoloji firması Stiefel'in ürünlerinden ülkemizdeki hastalar da yararlanıyor. Yenilikçi ürün ve tedavileri dünyada milyonlarca insan tarafından kullanılan Stiefel, bebek ve çocuklarda cilt kuruluğunda etkili olan Oilatum'u annelerin hizmetine sundu.

Kuru ciltli bebeklerde ve çocuklarda kullanılmak üzere özel olarak geliştirilen Oilatum kullanım kolaylığı sağlamak amacıyla; banyo formülü, krem ve duş jeli olmak üzere üç ayrı formda sunuluyor.

“Oilatum” ile Cilt Kuruluğuna Son

Etkili ve Güvenilir

Kuru cilde sahip bebekler ve genç çocuklarda kullanmak için özel olarak geliştirilmiş bir banyo yumuşatıcısı olan Oilatum Junior Banyo Formülü, tahriş olmuş ciltleri rahatlatırken, cildi nemlendiriyor ve daha fazla kurumasının önüne geçiyor. Yumuşak ve kokusuz olan formül çoğu hassas cilt üzerinde etkin bir şekilde kullanılabiliyor. Kuru cilde sahip olan bebek ve çocukların, Oilatum Junior Banyo Formülü kullanılarak günde en az bir; mümkünse iki kez yıkanması yararlı oluyor. Çocuk veya bebeğin ılık suda, 10 - 20 dakika boyunca banyonun içinde kalması ve uygulama sonrası durulama yapılmadan hafifçe kurulanması gerekiyor.

Oilatum Junior Krem de tahriş olmuş ciltleri rahatlatıyor ve uzun süreli koruma sağlamak için cildin üzerinde yumuşatıcı bir katman bırakarak cildi yeniden nemlendiriyor. Hassas ve kokusuz olan krem gün boyunca, ciltte kuruluk veya rahatsızlık başladığında kullanılabiliyor. İstenilen sıklıkta güvenle kullanılabilen Oilatum Junior Krem'in bolca sürülerek cilde yedirilmesi gerekiyor.

Oilatum Gel ise, cildin nem seviyesini takviye etmek için kullanılabiliyor. Duş esnasında, cilt hala ıslakken az miktarda jel masaj yapılarak uygulanıyor, ılık su ile durulanıyor ve yumuşak bir havlu ile yavaşça kurulanıyor. Kuru, tahriş olmuş ya da sertleşmiş cildi rahatlatan ve yumuşatan jel, cildin üzerinde koruyucu bir bariyer oluşturuyor.  

False