GeriEtkinlikler Muhteşem şovuyla ilk kez Türkiye’de!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Muhteşem şovuyla ilk kez Türkiye’de!

Muhteşem şovuyla ilk kez Türkiye’de!

Sevilen kahraman Garfield muhteşem şovuyla Tim Show Center’da olacak.

7’den 77’ye herkesin sevgilisi olan Garfield, muhteşem sahne şovuyla canlı canlı ilk kez Türkiye’de! 25 Ocak’ta başlayan Garfield Live Show Komedi Festivali, 2 Şubat’a kadar TİM Show Center Büyük Salon’da sizlerle olacak.

Bu müzikal için hazırlanmış muhteşem danslar, özel kostümler, ses, ışık efektleri, zengin oyuncu ve dansçı kadrosuyla kahramanımız Garfield ve sevimli arkadaşı Odie, sizleri gizemli bir masalın içinde eğlenceli bir yolculuğa çıkaracaklar.

Kendine çok güvenen Garfield, birdenbire komik olmadığını fark edip yarışmayı kazanamama endişesi ile karşı karşı kalır. Yardımına sevimli dostu Odie yetişir. Odie, diyet yaptığı için biraz gergin olan Garfield’a bir hikaye kitabı hediye eder. Garfield’ın ilgisini kitapta yazanlar fazlasıyla çeker çünkü kitapta Gizemli Orman'da bulunan bir Sihirli Göl'den ve gölde bulunan komik sudan içildiğinde komik olunacağı yazar. Sihirli Göl'ün haritasını bulan Garfield ve Odie, üç gün sonra başlayacak yarışmaya kadar hedeflerine ulaşabilmek için göle doğru yola çıkarlar. Garfield, komikliği artıran suyundan içmeye ve Kurbağa Freddy’nin yardımıyla yarışmaya hazırlanmakta kararlıdır. Garfield Sihirli Göl'e gidiş yolculuğunda birçok ilginç karakterle karşılaşır. Sincaplar, illüzyonist bir ayı, bilmece seven tavuskuşları, timsahlar ve dost canlısı tavşanlar... Ama bunların hiçbirisi mizah ustası Kurbağa Freddy kadar ilginç değildir. Komiklik yeteneğini geri kazanmak için uzun ve zorlu bir eğitim alan Garfield, artık Komedi Festivali'ne katılmaya hazırdır.

Garfield’ın yaratıcısı: Jim Davis

Oyunlaştıran ve yöneten: Murat Altınok

Oyunun süresi: 70 dakika (2 perde)

Biletleri Biletix'ten satın alabilirsiniz.

False