GeriAlışveriş Milano Red Lipstick ile çekici dudaklar
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Milano Red Lipstick ile çekici dudaklar

Milano Red Lipstick ile çekici dudaklar

Göz kamaştırıcı renkler...

Deborah Milano, yeni serisi ''Milano Red Lipstick'' ile kusursuz bir güzellik sunuyor. Milano Red Lipstick, canlı ve parlak renkleriyle kadınların gözdesi olacak.

Dudaklara göz alıcı bir görünüm kazandıran Deborah Milano’nun yeni serisi ‘Milano Red Lipstick’, zengin içeriği, yoğun, canlı ve parlak renkleri, tatlı menekşe kokusu ve 14 renk alternatifiyle kadınların yeni güzellik tutkusu olacak. Milano Red Serisi, kadınlara bir rujdan ötesini sunuyor. Benzersiz formülüyle, dudaklara bakım yapıyor, besliyor, nemlendiriyor.

Dudakların çekici ve aynı zamanda sağlıklı görünmesini sağlıyor. Zengin içeriği çarpıcı renklerle birleştirerek, göz kamaştırıcı bir ruj koleksiyonu sunuyor. Milano Red Lipstick’lerin dudaklarda yarattığı ultra parlak ve canlı görünümün sırrı, içeriğinde yer alan özel yakut tozlarında gizli. Işığı yakalayıp yansıtma özelliğine sahip olan yakut tozları sayesinde renkler Milano Red’de çok daha canlı, çok daha parlak.

14 canlı ve göz alıcı renk sunuyor

Deborah Milano, dudaklara dolgunlaştırıcı etki veren, kışın çatlamasını engelleyen ve sürekli yumuşaklığını koruyan zengin bir içeriği Milano Red Serisi'nde buluşturuyor. Rujların içeriğinde yer alan ‘Hyaluronic Acia’, ayçiçeği, jojoba yağı, mimoza dudaklara 10 saate kadar süren yoğun nemlendirme ve mükemmel bir yumuşaklık sunuyor.  

Güneşin zararlarına karşı SPF 15 içeriğiyle dudaklarda koruma da sağlayan Milano Red Rujlar, sürüm esnasında menekşenin nefis kokusunu da bırakıyor. 2008 yılında ‘Red Dot’ tasarım ödülünü alan ünlü tasarımcı Mario Trimachi imzasını taşıyan Milano Red Serisi’nde kadınlara tam 14 canlı ve göz alıcı renk sunuluyor. Milano Red’de kadınlar için her kıyafete uygun bir renk var.

False