GeriEtkinlikler “Leyla’lı Hikayeler” raflarda!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

“Leyla’lı Hikayeler” raflarda!

“Leyla’lı Hikayeler” raflarda!

Yeni baştan kurulan bir hayattan kesitler...

Karmaşık ve yorucu şehir yaşantısı içinde kendini bozguna uğramış gibi hisseden bir kadın ve ansızın çıkagelerek onun hayatına yeni bir soluk getiren gizemli, sabırlı, ısrarcı, sevimli köpek Leyla’nın hikayesi…

Öykünün kahramanı Leyla, zorlu bir dönemden geçen yeni sahibesinin hayatını çepeçevre saran karanlık bulutu dağıtacak; tozlu alışkanlıklar yerini başlangıçlara, tarihi geçmiş ilişkilerse yerini yeni dostluklara bırakacaktır.

Köpek kısaca, sahibinin hayatında bir “bahar temizliği” başlatır. Ağırlıklı olarak yazarın ve köpeği Leyla’nın başından geçen gerçek olaylardan yola çıkan kitapta, zaman zaman esprili, zaman zaman da duygusal bir anlatımla insan ve köpek arasında hep merak edilen o duygusal ve davranışsal özel ilişkinin öyküsüne tanık olacaksınız.

KİTAPTAN KISA BİR ALINTI...

“Islak ve teklifsizce her yere giren bir burun, yukarı doğru kıvrık ucu beyaz ponponlu kendinden emin ve kalın bir kuyruk, kısacık çarpık bacaklar, upuzun bir gövde. Upuzun gövde dedimse akla bir tazı zarafeti gelmesin, bahsettiğim bu uzun gövdeyi bir şeye benzetecek olursam, içi samanla tıka basa doldurulmuş bir sedir yastığı derdim. En etkileyici bölüme şimdi geliyorum; yıldız gibi parlayan, ta uzaklardan hipnotize eden bakışlar. Kibar, çekingen ve karşı konulmaz tavırlarıyla kalbimi fetheden Leyla’dan bahsediyorum. Bu kitap, bilinmez geçmişini peşinden sürükleyerek beni seçen ve kendini kabul ettirene kadar sistematik bir sabırla direnen Leyla’nın bana gelişinin hikayesi. Merkezinde bir köpeğin yer aldığı, bununla birlikte, pek çok kişinin hayatını da derinden etkileyen ve birleştiren, iç içe geçmiş hikayeler bunlar. Yeni baştan kurulan bir hayattan kesitler…”

  

YAZAR HAKKINDA

Şişli Terakki Lisesi ve Marmara Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu Radyo-Televizyon Bölümü’nden mezun oldu. Uzun yıllar Hürriyet Gazetesi, The Marmara Otelleri, Hyatt Regency İstanbul ve Koç Holding bünyesindeki RMK Marine şirketlerinde kurumsal iletişim konusunda yöneticilik yaptı. İlk kitabı “Leyla’lı Hikayeler” olan yazar İstanbul’da yaşamaktadır

False