GeriPratik Bilgiler Lc Waikiki Kargo Ücreti Ne Kadar Ve Kaç Tl Üzeri Ücretsiz? Lcw Kargo Ücretleri (2022)
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Lc Waikiki Kargo Ücreti Ne Kadar Ve Kaç Tl Üzeri Ücretsiz? Lcw Kargo Ücretleri (2022)

Lc Waikiki Kargo Ücreti Ne Kadar Ve Kaç Tl Üzeri Ücretsiz? Lcw Kargo Ücretleri (2022)

LC Waikiki kargo ücreti ne kadar, online internet üzerinden alışveriş hizmetleri oldukça gelişti ve sık tercih edilmeye başlandı. Bunun yanı sıra yapılan alışverişlerde hızlı şekilde ulaşım kargo firmaları tarafından yapılmaktadır. Modern zamanda herkesin sıkça tercih ettiği uygulamalar üzerinden rahatça alışveriş yapmaktır. LC Waikiki kargo ücreti ne kadar detayları ile derledik.

LC Waikiki kargo ücreti ne kadar, bu firmadan yapılan alışverişte ilk alışverişte kargo ücretsiz 250 TL altı alışverişlerde ise 12 TL ücret alınmaktadır.

LC Waikiki Kargo Ücreti Ne Kadar?

Firmadan yapılan alışverişlerde belirli miktarlar çerçevesinde kargo ücreti alınmaktadır. Uyguladıkları ücretler ile sizlere hizmet vermektedirler. Yapılan her türlü alışverişte 250 TL limitin altında kaldığınızda 12 TL kargo bedeli yansıtılmaktadır. Eğer yaptığınız tutar 250 TL üzerinde ise kargoya herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur. Bu markadan yapacağınız alışverişlerde kargo ücretlendirmesi bu şekilde yapılmaktadır.

Kaç TL Üzeri Ücretsiz?

Ürünün özelliği, ağırlığı, cinsi fark etmeksizin 250 TL ve üzeri yapacağınız alışverişlerde sizlerden kargo ücreti talep edilmemektedir. Bu limiti aştığınızda otomatik olarak kargo ücreti sizlerden kesilmekte ve tahsilatı yapılmamaktadır. Ayrıca markadan yapacağınız ilk alışveriş ve siparişte de sizlerden kargo ücreti alınmayacaktır. İlk defa yapılan alışverişlerin kargo ücreti böylelikle sizin bakiyenize yansıtılmayacaktır.

LCW Kargo Ücretleri (2022)

Genel olarak bu markadan yapılan alışverişlerde kargo ücreti sabit tutulmaktadır. Belirli tarifeler uygulanarak sizlerden alışveriş tutarınıza göre kargo ücreti alınmaktadır. Yeterli limiti aşamadığınızda size yansıyacak olan kargo ücreti 13 TL civarı bir rakamdır. Bunun değişkenlik göstermesi söz konusu değildir. Ve yapacağınız ilk alışveriş siparişinizde marka sizlerden kargo ücretini tahsil etmemektedir. Böylelikle ücretsiz şekilde ürünün sizlere gönderimi sağlanacaktır. Bu şekilde kullanılan tarifeler değişmemekle birlikte sürekli uygulanmaktadır.

False