GeriAlışveriş LC Waikiki hamile koleksiyonu rengarenk
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

LC Waikiki hamile koleksiyonu rengarenk

LC Waikiki hamile koleksiyonu rengarenk

LC Waikiki Hamile koleksiyonu kaliteli ürünlere sahip.

LC Waikiki bu sene de anne adayları için çok özel bir İlkbahar-Yaz koleksiyonu hazırladı. Koleksiyon 3 farklı temaya sahip.

Şehirli, stil sahibi ve her daim şık görünmeyi sevenler için bej, siyah, açık petrol ve kiremit tonlarını bir araya getiren “Urban Mum” teması, nakış ve dantel detaylarını çiçek desenleriyle birleştiriyor. Eğlenceli, romantik ve rahat giyinmeyi sevenler için de turuncular, pembeler, turkuvazlar ve sarılarla buluşacağı “Jelly Baby” temasında fırfırlar, puantiye ve çizgili desenler, lazer nakışlar ve meyve desenli eğlenceli baskılar yer alıyor. Sportmenliği modern bir çizgiye taşıyan ve trendleri takip eden anne adayları için ise “Future Sailor” temasını sunan LC Waikiki İlkbahar/Yaz Hamile Koleksiyonu; kırmızı, beyaz, lacivert, ve mavi tonlarının benzersiz uyumun çizgilerini taşıyor ve denizci temalı metraj baskılar, marine çizgi detayları ve eğlenceli bebek baskılarıyla karşımıza çıkıyor.

LC Waikiki Hamile Koleksiyonu kaliteli ürünler içeriyor

LC Waikiki hamile koleksiyonu ekolojik testlere önem verilerek tasarlandı. Koleksiyonda, vualler, açık-orta ve koyu yıkamalı denimler, yumuşak tuşeli örmeler, keten ve pike kumaşlar ön plana çıkıyor. Belden ayarlanabilir pantolonları, klasik hamile kesimlerinin aksine modern çizgilerle tasarlanan gömlekleri, günlük hayatta rahatlıkla kullanım ve hareket imkanı sağlayan eşofman takımları, lastik ve büzgü detaylarıyla şıklık kazandırılan şifon elbiseleri ve eğlenceli tasarımları sevenler için de esprili t-shirt ve tunikleri ile bu yıl da sezona damgasını vuruyor. LC Waikiki Hamile Koleksiyonu her yaş grubuna hem kaliteli hem de uygun fiyatlı ürünler sunuyor.

www.lcwaikiki.com

False