Geriİsimler Sözlüğü Kumru İsminin Anlamı Nedir Ve Kumru Ne Demek? Kumru Adının Özellikleri, Analizi Ve Kökeni
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kumru İsminin Anlamı Nedir Ve Kumru Ne Demek? Kumru Adının Özellikleri, Analizi Ve Kökeni

Kumru İsminin Anlamı Nedir Ve Kumru Ne Demek? Kumru Adının Özellikleri, Analizi Ve Kökeni

Kumru isminin anlamı, boyun kenarlarında benekleri bulunan, uzun kuyruklu bir kuştur. Kumru kız çocuklarına verilen ve günümüzde çok kullanılan güzel isimlerdendir. Yeni doğacak bebeğine isim arayanların tercih edebileceği, yüksek enerji kaynağı ve hoş çağrışımlı bir isimdir Kumru isminin anlamı nedir ve Kumru ne demek? Kumru adının özellikleri, analizi ve kökeni hakkında tüm detayları derledik.

Kumru ismi, çok sevilen bir isimdir. Uzun kuyruklu, boyun kenarlarında muhteşem benekleri bulunan güvercin familyasından bir kuş türüdür. 

 Kumru İsminin Anlamı Nedir Ve Kumru Ne Demek? 

 Kumru isminin anlamı, Güvercinden küçük, boz renkli bir kuş demektir. Uzunca bir kuyruğu ve boyun kenarlarında benekleri bulunmaktadır. Grimsi rengi ve parlak tüyleri bulunmaktadır. Kumru ayrıca Ege bölgesine ait bir sandviç şeklidir. Sandviç ekmeğinin içine peynir, biber v.s ilave edilerek servis edilen nefis bir yiyecektir. Farklı anlamlar taşıyan Kumru adı, teneke kutudan imal edilen bir kandilin de adıdır. 

 Kumru Adının Özellikleri 

 Kumru adının taşıyanların sanatsal yetenekleri yüksek, sezgileri güçlüdür. Yüksek motivasyonu sayesinde iş bitirici ve önsezilidir. İhmal edilmekten hoşlanmaz, ön planda olmayı severler. Aktif kişilerdir ve fiziksel enerjileri yüksektir. Sinirlenmeye yatkın, kaygı ve tereddüt konusunda kontrolü kaybedebilmektedirler. 

 Analizi 

 Kumru adı, beş harften oluşmaktadır. Açık ve sesli harfler bulunması dolayısıyla yüksek enerji taşımaktadır. Boşluktan hoşlanmayan hedefler belirleyerek ilerler, farklı kişilerle diyalog kurmayı sever. 

 Boşluktan hoşlanmayan hedefler belirleyerek ilerler, farklı kişilerle diyalog kurmayı sever. Harflerine göre; 

 K= Başarılı ve yükselecek bir kişiliği temsil eder.

 U=Hümanist, duygusal insanları temsil eder.

 M=Gerçekçi, eğlenmeyi seven ve ticari zekaya sahip olanları ifade eder.

 R= Alaycılık ve kibir duygusu yüksek aynı zamanda kararsızlığı temsil eder.

 U= İnsan sevgisi yüksek, durgunluğu sevenleri temsil eder. 

 Kökeni

 Kumru Farsça kökenli bir isimdir. 

False