GeriEtkinlikler Korsanlar ve Denizkızlarıyla Eğlence
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Korsanlar ve Denizkızlarıyla Eğlence

Korsanlar ve Denizkızlarıyla Eğlence

Turkuazoo çocuklara özel bir program hazırladı.

Yarıyıl tatilinde heyecan ve eğlence arayan minikler, Turkuazoo’da sualtında yapılan korsan şovları ve denizkızı gösterileriyle stres atacaklar. İngiltere’nin senkronize yüzme milli takımı sporcularından oluşan ödüllü Aquabatix grubunun yapacağı gösteri, çocuklara farklı bir deneyim yaşatacak.

10-13 şubat tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlikte denizkızı şovunun yanı sıra dalgıç şovları, balık besleme seansları, çocuklar için yüz boyama aktiviteleri de yapılacak 4 adet Turkuazoo maskotu da akvaryumu ziyarete gelen çocukların eğlenceli vakit geçirmesini sağlayacak.

Akvaryumun içinden geçen 80 metre uzunluğundaki Avrupa’nın en uzun akrilik sualtı tünellerinden biri olan tünel sayesinde, sanki balıklarla yüzüyormuş gibi bir gezinti imkanı sunan Turkuazoo’da çocuklar; 270 derecelik su altı görüş açısına sahip gözlem salonu ile deniz canlılarını daha yakından izleme fırsatı da yakalayacaklar.

14 Yaş Üstü Çocuklar Dalış Yapabilecek

Turkuazoo’da 14 yaş üzeri ziyaretçiler köpekbalıklarıyla tüplü dalış, 14 yaşa kadar olan çocuklar vatoz balıkları ile dolu bir akvaryumda şnorkel ile dalış yapabiliyor. Ziyaretçiler ayrıca hafta içi 12:00, hafta sonu 14:00’te vatoz balıklarını kendi elleriyle besleyebiliyorlar.
Turkuazoo hafta içi saat 10.00-18:00 arası, hafta sonu ise 10:00-20:00 arası ziyarete açık olacak.

www.turkuazoo.com 

False