GeriEtkinlikler “Korkak Korkuluk”ta Eğlence Var!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

“Korkak Korkuluk”ta Eğlence Var!

“Korkak Korkuluk”ta Eğlence Var!

3 yaş ve üzeri çocuklar için harika bir oyun...

As Çocuk Tiyatrosu, 3 yaş ve üzeri çocuklar için hazırladığı Korkak Korkuluk adlı oyunuyla Ümraniye Kültür Merkezi’nde! 22 Ocak Cumartesi günü saat 13:00’de izleyiciyle buluşacak olan oyunda bol eğlence bol gülmece var.

Ali Poyraz’ın kaleme aldığı 45 dakikalık oyunda; arkadaşlık, korktuklarımıza karşı durma, hayvan sevgisi, mutlu olma, eğlenme ve yardımlaşma konuları işleniyor.

Oyunun Konusu

Görevi tarlaya gelip, ürünlere zarar verecek olan Kargaları korkutmak ve bir daha gelmemelerini sağlamak olan Korkuluğun, Kargalardan korktuğu için işe yaramayacağına karar verilir. Eğer ertesi gün her şey aynı kalırsa iki ihtiyar tarlalarına yeni bir korkuluk alarak eski Korkak Korkuluğumuzu da çöpe atacaklarını söylerler.

Birbiriyle pek geçinemeseler de birbirlerini çok seven bu ihtiyar ikiliyle, bir sevimli fare ve bir kurnaz kedi yaşamaktadır. Korkak Korkuluk çöpe atılmaktan kurtulmak için Kediden yardım ister. Kedinin tek şartı vardır; Fareyi yakalamasında kendisine yardım etmesi. ( Hile ) Korkuluk bunu kabul eder. Tek sevinci hızlı koşmak ve yakalanmamak olan Fare yakalanınca çok üzülür. Bunu gören Korkuluk dayanamaz ve durumu Kediye anlattırır. Kedide hatasının farkındadır ve kendisini ele vermesine rağmen Korkuluğa bir sürpriz hazırlar. Ertesi gün herkes için mutlu bitecektir. 

False