GeriEtkinlikler ‘Kızılelma’dan iki sürpriz birden!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

‘Kızılelma’dan iki sürpriz birden!

‘Kızılelma’dan iki sürpriz birden!

Burak Sergen ve Aslıhan Gürbüz, TRT'nin sevilen dizisinde rol alacaklar.

TRT’nin sevilen dizisi ‘Kızılelma, kadrosuna başarılı oyuncu Burak Sergen ve Aslıhan Güner’i dâhil etti. Çok yakında ikinci sezonu başlayacak dizide; Sergen,  “Süleyman Hekimoğlu” karakterini, Güner ise “Azra”, karakterini canlandıracak.

Türkiye’de ilk kez, istihbarat savaşlarını ekranlara taşıyan “Kızılelma”nın ikinci sezonunda da izleyicileri heyecan, aksiyon ve gerilim dolu hikâyeler bekliyor.

Yeni sezonda dizinin kadrosuna, “Bir Zamanlar Osmanlı”, “Sümela’nın Şifresi: Temel” gibi dizi ve filmlerde seyirci karşısına çıkan genç oyuncu Aslıhan Güner ile son dönemde “Adolf” isimli oyunuyla çok konuşulan Burak Sergen de katıldı. Güner, “Kızılelma”da kolejde okutulmuş, güzel sanatlara ve politik öğretilere hâkim, atletik, güzel ve çekici genç bir kız olan Azra karakterini canlandıracak. Sergen ise dizide 90’ların Türkiye’sinde yaşamış, derin devlet, kontrgerilla ve mafyanın iç içe geçtiği dönemden kalma, bugünün Türkiye’sine adapte olmaya çalışan kabadayı Süleyman Hekimoğlu rolünde izleyici karşısına çıkacak.

False