GeriKişisel Bakım Kış modasının manto ve kabanları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kış modasının manto ve kabanları

Kış modasının manto ve kabanları

2012 kış modasında dolaplarınızı süsleyecek birbirinden güzel modeller...

Kış soğuklarını yaşadığımız şu günlerde en çok ihtiyaç duyduğumuz kıyafetlerdendir manto ve kabanlar. Peki, 2012 sezonunda hangi modeller öne çıkıyor, merak ediyor musunuz? Hürriyet Aile Moda Yazarı Ebru Takmaz, dolaplarımızı süsleyecek birbirinden güzel manto, kaban, mont örneklerini bizlerle paylaştı. İşte, o modeller…

[fotogaleri=301]

Chanel

Sonbahar-kış koleksiyonunda gri, siyah, kırmızı ve küf yeşili gibi renklerle sezona "Merhaba" diyor. Modellerde ise XXL salaş bilek hizasına kadar uzanan kesimlerle etek boyu diz, kol boyu ise dirsek hizasında, çan kesimler dikkat çekiyor.

Versace

Siyah ve beyaz ağırlıklı koleksiyonunda parlak kumaşlara ağırlık verilmiş. Bel kısmında ise kemer kullanarak feminen bir görüntü sağlanmış. Bu arada militarist tarzda modeller de göze çarpmakta.

Maxmara

Ayak bileğine kadar uzanan boyları, yüksek belli ve dik yakalı modelleri tercih etmiş kış koleksiyonunda Maxmara. Göğüs hizasında metal düğmeler ise ayrı bir şıklık katıyor.

Mango

Her kesime hitap eden, oldukça çeşitli ve renkli modellerle karşımıza çıkıyor bu sezon Mango. Camel, siyah, beyaz, kırçıllı siyah, gri ve kahve tonlarını ağırlıklı görüyoruz. Kruvaze ve militarist tarzı modeller yine bu sezon da ön planda.

Vakko

Siyah ve beyaz renkleriyle, yakada kürkler, belden kemerli, midi ağırlıklı şık ve zarif modellerle göz dolduruyor.

False