GeriEtkinlikler Kırmızı Başlıklı Kız Kötülere Karşı!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kırmızı Başlıklı Kız Kötülere Karşı!

Kırmızı Başlıklı Kız Kötülere Karşı!

3 boyutlu bir dünyaya hazır olun.

Çocukların en sevdiği çizgi film kahramanı olan “Kırmızı Başlıklı Kız”, 3 boyutlu olarak dünya sinemaları ile aynı anda 6 Mayıs'ta vizyona girdi.

Başkahramanımız “Kırmızı Başlık Kardeşleri” isminde gizemli bir gizli örgütün eğitiminde karşımıza çıkar. Fakat çok gizli Sonsuza Dek Mutlu Ajansı’nın başkanı olarak geri dönen Nicky Flippers tarafından acilen göreve çağrılır ve eğitimini yarıda bırakmak zorunda kalır. Kötü kalpli bir cadı, Hansel ve Gretel adında iki masum çocuğu alıkoymuştur ve Nicky’nin arama - kurtarma görevi için Kırmızı’ya ihtiyacı vardır.

Büyük anne ve her daim budala kurt ile aşırı dozda kafein almış ortağı Twitchy’den oluşan “Kırmızı Başlıklı Kız” çetesinin geri kalanı Kırmızı’ya katılıp ormanın son şeytanlığını durdurmaya çalışacaklardır.

Peri masallarına ve popüler kültüre de sevimlice dokundurma yapan 3 boyutlu "Kırmızı Başlıklı Kız- Kötülere Karşı” izleyicileri sürükleyici bir yolculuğa çıkarıyor ve nefes kesici bir macerayı klasik ve tuhaf çizgi karakterleriyle bir arada sunuyor.

False