GeriAlışveriş Kendi dünyanızı takınıza yansıtın
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kendi dünyanızı takınıza yansıtın

Kendi dünyanızı takınıza yansıtın

Dünyada hızla yükselen yeni bir takı trendi Luzdemia artık Türkiye’de!

Kendi ışığını ve dünyasını takısına yansıtmak, kendi hikayesini paylaşmak isteyenler Luzdemia’nın eğlenceli dünyasında buluşuyor.

Yeni bir takı trendi olan “floating locket” yani cam bir madalyonun içine, kişinin kendi hikayesini anlatan çeşitli sembolleri yerleştirerek oluşturduğu, kişiselleştirilmiş özel takısı ‘’Luzdemia’’ Luzyo markası ile Türkiye’ye taşındı. Her yaş ve tarzdan kadına, kendi ışıklarını yansıtmaları için anlamlı ve stil sahibi ürünler sunan Luzyo yepyeni bir takı deneyimi oluşturuyor. Luzyo kadınların içindeki yaratıcı gücü hayata geçirmekle kalmıyor, stilini takısına yansıtmak, kolyesinde kendi hikayesini görmek isteyen kadınları bekliyor.

LuzyoLocket nasıl oluşturulur?

İlk olarak, kendi dünyanızı sembolize eden, dilediğiniz boy, renk ve tarzdaki LuzyoLocket’ları seçiyorsunuz. Birbirinden renkli, anlamlı ve sevimli sembollerden, kendi dünyanızı anlatan, size mutluluk veren alternatifleri belirleyip hikayenizin temelini atıyorsunuz. Sonrasında, anlamlı kelimelerin yazılı olduğu plakalardan, dilediğiniz uzunluk ve stildeki zincirlerden kendinize uygun olanı seçiyorsunuz. En son adımda Luzyo’larını şık kolye uçlarıyla da süslüyorsunuz. Böylelikle, boynunuzu süsleyecek hikayeleri, kendi özel Luzyo kolyenizle hayata geçirmiş oluyorsunuz.

LuzyoLocket’a nasıl ulaşabilirim?

Luzdemia, yüksek kalitede ürünleri ve üstün müşteri hizmetleri standartlarıyla, alışverişin her anında takı tutkunlarının yanında oluyor. Hafta içi günleri saat 16:00’ya kadar verilen siparişler 24 saat içinde kapıya kadar teslim ediliyor.

False