GeriEtkinlikler İş Sanat'ta Flamenko Coşkusu
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

İş Sanat'ta Flamenko Coşkusu

İş Sanat'ta Flamenko Coşkusu

Rafael Amargo Flamenko Dans Topluluğu izleyicilerini bekliyor.

Rafael Amargo ve topluluğu flamenko ateşi ile 20 Mayıs Cuma akşamı İstanbul’u saracak. İş Sanat’ın bu sezondaki son gösterisi Intimo, İstanbullu sanatseverleri bekliyor.

İş Sanat flamenkonun bol ödüllü yakışıklı yıldızı Rafael Amargo’nun Intimo adlı gösterisi ile bu sezon perdelerini kapatıyor. Poet in New York, Amargo, El Amor Brujo ve Enramblao gösterileri ile hem İspanya’da hem de dünyada büyük başarılara imza atan Amargo, prestijli “Max Award of the Performing Arts” ödülünün ve İtalya’nın en imtiyazlı dans ödülü “Positano Leonide Massine”in de sahibi.

Hem dansçı hem de koreograf yönüyle eklektik bir sanatçı olan Amargo, her ne kadar flamenko ve İspanyol danslarının teatral konseptiyle ön plana çıksa da flamenko sanatçılarının bu sanatın orijininden uzaklaşmaması gerektiği inancıyla Tablao’lardan da yolunu asla ayırmıyor. Bu anlayışla flamenkonun geleneksel öğelerini çağdaş koreografilerle harmanlayan usta dansçı, Intimo’da flamenkoyu en yalın ve sade hali ile sunarken dikkatlerin özellikle dansa odaklanmasını sağlıyor.

Tarih: 20 Mayıs Cumartesi
Saat: 20.00
Yer: İş Sanat Kültür Merkezi/ İş Kuleleri Levent

www.issanat.com.tr

False